Celeb

Szomorú, fájdalmas dolog derült ki Trokán Nóra kishúgáról

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.27 | 10:18
  • trendindex: 3

Nem volt egyszerű gyerekkora, apja súlyos bántalmazó, ő pedig nővérei árnyékában élt.

Papadimitriu Athina, a lányok anyja a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorának vendége volt. Őszintén elmondta, hogy kimondottan jó házassága volt Trokán Péterrel, aki nagyszerű férj és apa volt.

„Megszülettek a gyerekek, és én már akkor azt mondtam ‒ pedig akkor szó nem volt ilyesmiről ‒, hogy ha bármi történik, én biztos, hogy nála hagyom a gyerekeket. Mert olyan fantasztikus apa volt, hogy álltam, és nem akartam elhinni. A szoptatáson kívül megcsinált mindent. Ott lehetett hagyni, el tudtam menni dolgozni, mikor 2-3 hónaposak voltak a gyerekek”

Csakhogy az ő életében “jött ez az őrület”, vagyis az új szerelem, és “dobbantott”, a gyerekeit is hátrahagyva.

„Én mentem el, és azt kérdeztem magamtól: nem elég, hogy én borítok, még el is rángatom a gyereket az apjuktól, azért, mert én anya vagyok? Ő meg az apjuk! Én borítottam, tessék nekem szenvedni attól, hogy nincsenek velem a gyerekek. Nemhogy elmegyek, halleluja, jól érzem magam, és viszem a gyerekeket is, őt meg ott hagyom egyedül. Mindenki megszólt, hogy milyen anya vagyok, hogy ott hagyom a gyerekeket. Biztos, hogy igazuk is van, de én azt gondoltam, hogy még gyilkosabb, hogy még gyerekeimet is ‒ azon a címen, hogy én vagyok az anyjuk ‒ viszem magammal. Persze könnyű volt nekem, mert Péter olyan fantasztikus volt, hogy soha egy rossz szót rólam nem mondott, soha nem tiltotta el a gyerekeket. Azt mondta, akkor jössz, amikor akarsz, csak kérlek ne ki-be. Hívj fel és beszéljük meg. Soha azt nem mondta, hogy ne gyere, vagy nem adom a gyerekeket. A gyerekek akkor jöttek, amikor akartak, én akkor mentem, amikor akartam. Így persze könnyű is volt”

– idézte fel ezt az időszakot.

Az új férjről aztán kiderült, hogy bántalmazó, már terhesen is verte, így az új férfitől született harmadik lánynak – Elektrának – nem volt egyszerű gyerekkora.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló