Celeb

Justin Timberlake lehet a következő Super Bowl sztárfellépője

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.28 | 10:42

Justin Timberlake kezdi magát visszatáncolni a köztudatba. Az énekes 13 év után ismét a Super Bowl félidei koncertjének a sztárfellépője lehet.

Az első fellépésére nagy valószínűséggel mindenki emlékszik. Igen, az volt az a botrányos koncert Janet Jackson társaságában a bimbóvillantással:

A tízszeres Grammy-díjas Timberlake éppen az ötödik stúdióalbumán dolgozik és felkérték, hogy legyen a 2018-as, február 4-én esedékes NFL championship félidejében a fellépő. Ez mindig hatalmas durranás, egy névtelen informátor szerint a 36 éves énekes már a részleteket fixálja a szervezőkkel. Olyan pletykák is felröppentek, hogy Jay-Z is tiszteletét teszi a koncerten, egyelőre úgy tűnik, mégis egyedül Justin énekel majd a félidőben.

GOOD TO BE HOME #tennessee

Justin Timberlake (@justintimberlake) által megosztott bejegyzés,

Egyébként Timberlake 2004-es Super Bowl koncertje nemcsak hatalmas balhét váltott ki, de az élő sportközvetítések szabályait is megváltoztatta. Mikor a Rock Your Body című szám alatt letépte Jackson ruhájának egy részét, felfedve ezzel az énekesnő mellét, kénytelenek voltak bevezetni az ötmásodperces szabályt. Eszerint az élő közvetítések öt másodperccel csúsznak, hogy ha hasonló balhé van, azt gyorsan meg tudják oldani cenzúrával, reklámmal vagy egy előre bekészített bejátszással.

Szóval tessék készülni, Timberlake hamarosan visszatér!

Justin Timberlake – SexyBack (Director’s Cut) ft. Timbaland

Justin Timberlake’s official director’s cut music video for ‘Sexyback’. Click to listen to Justin Timberlake on Spotify: http://smarturl.it/JTSpot?IQid=SexyBDC As featured on FutureSex/LoveSounds. Click to buy the track or album via iTunes: http://smarturl.it/JTFSLSITunes?IQid=SexyBDC Google: http://smarturl.it/JTSDCPlay?IQid=SexyBDC Amazon: http://smarturl.it/JTFSLSAmz?IQid=SexyBDC More from Justin Timberlake Rock Your Body: https://youtu.be/TSVHoHyErBQ Suit & Tie.

Fotó: Instagram / justintimberlake


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló