Celeb

Így néz ki most a mindjárt 88 éves Alain Delon, aki bántalmazó kapcsolatból szabadult fel!

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.30 | 10:18
  • trendindex: 2

Különleges fotó a francia színészlegendáról és gyönyörű lányáról.

Alain Delon 88. születésnapját ünnepli idén novemberben, és lánya, Anouchka friss képpel örvendeztette meg a rajongókat. A képen láthatjuk az édesapját, akihez érzékenyen odabújik. A poszt mögött azonban több is van, mint egy egyszerű családi pillanat megörökítése.

Az elmúlt évek nem voltak könnyűek a francia színésznek. 2019-es agyvérzése után egészségi állapota jelentősen romlott, és élettársa, Hiromi Rollin egyre inkább ellenőrzése alá vonta. Az izolálás mellett fizikai és érzelmi bántalmazások is érték a színészt.

A gyerekek védelmében Delon kérte, hogy távolítsák el Rollint az otthonából, és ennek eredményeként július elején testőrök segítségével távozott a nő. Ezt követően Rollin feljelentést tett a család ellen… Rollin tagadja az erőszakot, és elmondása szerint a Delon-gyerekek összeesküvést szőttek ellene.

Anouchka most fontos üzenetet közöljön apja oldalán. A friss posztban kifejezte boldogságát, hogy minden visszatért a rendes kerékvágásba, és keményen válaszolt Rollin vádaira.

“Rollin asszony mindent megtesz annak érdekében, hogy a hazugságai igazsággá váljanak. Minden alkalmat megragad, hogy bemocskoljon bennünket. A nyomozás folyamatban van ellene, mi pedig bízunk a legjobbakban. Nem hagynám, hogy bárki bemocskolja a családom, és még kevésbé az apám becsületét” – közölte Anouchka Delon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Belföld
Azonnali riasztást adott ki az OTP
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 06.