Celeb

Ki a feministább? Dübörög a Swift-Lovato cicaharc

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.06 | 11:41

A novemberi Glamour-címlapon virító Demi Lovato nem rejti véka alá véleményét, már ami a Taylor Swift-féle feminizmust illeti.

 

demi2

 

Képmutatással vádolja a többszörös Grammy-díjas énekesnőt az ex-Disney sztár, de nem zárható ki, hogy egy kis féltékenység is állhat lekicsinylő szavai mögött. Ugyanis Swift celebcsajokat tömörítő, elit baráti körébe beletartozik például Beyonce, Emma Stone, Lorde és Selena Gomez is, aki utóbbi mellett –valljuk be- Lovato nem igazán tudott eddig labdába rúgni.

Szerinte a barátnők egytől egyig irreális testképet sugároznak, ami megzavarja az átlag nőt, pedig a legfontosabb volna önmagunk elfogadása.

 

Az anti-Swift kirohanások nem most kezdődtek: A Bad Blood című videó szerinte a Katy Perry-vel vívott régi harc újabb csapásának szánt akció- és tény, hogy egy másik, sikeres énekesnőt leuralni, nem igazán hiteles feminista hozzáállás.  A trágár kifejezésekkel sem spóroló Lovato nem hátrál meg:

 

Kérdéseket tettek fel nekem, amelyekre válaszoltam. Pereljen be, ha akar, de bocsánatot nem kérek azért, hogy kimondtam, amit senki más nem mert eddig.

 

A gyerekbántalmazások ellen aktívan fellépő, 24 éves énekesnő ösztöndíja, a Lovato Treatment Scholarship mentális problémákkal küzdő fiataloknak segít, így nem csoda, ha a Kesha-ügyet is fájlalja. Swift ugyanis „odalökött” némi pénzt (tegyük hozzá: 250 ezer dollárról van szó) a pórul járt kolléganőjének, de nem állt ki élesebben a nemi erőszak áldozataiért, pedig komolyabb lépéseket is tehetett volna befolyásos „hadseregével”.

A 2017-ig a reflektorfényből visszavonuló  Lovato mostanság a harcművész Luke Rockhold-dal randizik, vagy jótékonysági ügyeknek szenteli inkább minden idejét.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló