Celeb

Te tudtad, hogy Kimi Räikkönen és Eminem egy napon ünnepli a születésnapját?

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.17 | 14:19

Méghozzá a mai napon. A rapper 45, a Forma 1-es pilóta pedig 38 éves.

Ice Man, vagyis Kimi Räikkönen, a Ferrari finn Forma 1-es pilótája éppen 10 éve nyert világbajnokságot, azóta viszont elég ingadozó a szereplése, a legjobb eredménye tavalyelőtt a 4. hely volt. Ettől függetlenül az egyik legnépszerűbb versenyzője a Forma 1-nek.

Kimi Räikkönen World Champion 2007! (by Palik)

Az utolsó néhány kör a Brazil nagydíjon, amikor is Kimi Räikkönen megszerzi a Ferrarival a VB címet.

Az amerikai rapper, a botrányhős Eminem a legnagyobb sikereit a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején aratta, aztán jött pár évnyi szünet, majd 2009-ben visszatért, és a bár sikeres előadó maradt, a korábbi státuszát már nem sikerült elérnie. Legutóbb 2013-ban jelentkezett nagylemezzel, úgyhogy lassan itt az ideje egy újabbnak. Mostanában filmproducerkedik, közreműködik mások lemezein (pl. Big Sean), készít egy-egy számot különféle filmzenékhez (pl. Suicide Squad), és Trump elnököt ekézi.

Eminem Rips Donald Trump In BET Hip Hop Awards Freestyle Cypher

Eminem is back! And he’s in classic bar-for-bar form blasting at Donald Trump from his Detroit home. The cyphers went crazy too. Peep. Still haven’t subscribed to BET on Youtube? ►► http://bit.ly/1U0v9xG Download the BET NOW app for full episodes of your favorite BET shows and exclusive content!

Minkjét úriembernek sikerekben gazdag, boldog születésnapot kívánunk!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló