Celeb

Ryan Reynolds nem eteti az apucizó trollokat

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.24 | 09:02

Nagy divat lett bizonyos körben a Twitteren felajánlkozni idősebb, férfi hírességeknek. Az egyik fő célpont mindenki Deadpoolja, de inkább ő az, aki rendesen leoltja a bepróbálkozókat.

NEW YORK, NY - MAY 05: Actors Blake Lively (L) and Ryan Reynolds attend the "Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 5, 2014 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)
Blake Lively (b) és Ryan Reynolds (Photo by Mike Coppola/Getty Images)fotó: Mike Coppola

Az X-men univerzum Deadpoolját alakító színész osztotta meg kollégája, Hugh Jackman tweetjét, melyen az új Farkas 3 plakátja látszik, a pengés kézbe egy finom kis kéz kapaszkodik.

Azzal a szöveggel, hogy

Én fogom Logan kezét.

Ezek után bármit is komolyan vehetünk tőle? Még a „Daddy” jelenséget is képes elegánsan kezelni.

De mi is ez a Daddy-dolog? Múlt héten söpört végig a neten a Szilikon-völgyi feminista, Shanley Kane – már részben törölt – eszmefuttatása a daddy (apuci) szóról. A hölgy szerint a freudi Ödipusz-komplexushoz kapcsolódó mély defekt, ha valaki ezt a szülői mivolthoz kapcsolódó szót kisajátítja és szexuális kontextusban használja. Vélhetően a meleg-szlengből elterjedt, az erős férfi autoritást kifejező szó (főleg az egyértelmű Choke me daddy – Fojtogass, apu) internetes használatáról számos esszé született már. Szerinte abban mindenki egyetért, hogy ha „apucit” mondunk, nem a saját apánkkal gondolunk szexuális kapcsolatot létesíteni. Kane szerint egy szenvtelen hetero közösülés során elsóhajtott „fuck meg daddy” egyenesen a reményvesztett önátadásra figyelmeztet.

Hogy hogy jön ehhez Deadpool megszemélyesítője: a Twitteren elharapózott, hogy a Daddy megszólítás mostanában a „fuck me daddy”-t kezdi jelenteni. Ez a felhívás Kanye West-től a Pápán (igen, Őszentségén) át Reynolds-ig több híresség oldalán megjelent. Kiderült, hogy nem harmincas, unatkozó troll pasik csinálják, hanem figyelemért könyörgő húsz év körüli fiatalok, ráadásul tömegesen. Kíváncsiak a reakciókra; egy 22 éves Jennifer nevű katolikus lány elárulta, hogy miért ír obszcén sorokat a Pápának:

Kisvárosi kisemberek kapcsolatba kerülhetnek olyan hírességekkel, akiket piedesztálra emelnek. A Twitter erre kiváló lehetőséget ad. Ha Őszentsége rám figyelne, abba BELEBORZONGANÉK. Ő a vallási vezetőm, és ha a neten pont velem lépne kapcsolatba, az óriási volna.

Egy 14 éves lány Trumpnak „ajánlkozott fel”, de csak azért, hogy a sokkos reakciókat olvashassa. Buliból tette, de azt is látta, hogy a vallásos emberek inkább imádkozni kezdtek érte.

Ugyanígy, Reynolds-ot sem kímélik a kihívó beszólások:

@VancityReynolds: eat my ass!

Aww. Just planting fresh flowers at a local community center right now.

Tehát ahelyett, hogy élne a csábító alkalommal, inkább virágot ültet a közösségi központban. Máshol így fogalmaz:

Sajna ki kell hagynom, épp Kirk Cameron lábát mosom, miközben sűrűn imádkozom.

vagy

Épp az Utolsó Vacsoráról készítek szénrajzot.

Reyonolds neje, Blake Lively szintén egy vonzó személy, őt is érik hasonló „megkeresések”, így mindketten hozzászoktak már az ilyesmihez. Sőt, a férj szerint

Tuti, hogy a feleségem írja ezek zömét! Ráismerek a hangvételére.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.