Celeb

Sáfrány Emese elárulta, mitől van ilyen jó formában 17 éves kora óta

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.27 | 13:48

A légtornász 17 éves kora óta bomba formában van, most elárulta, mi a titka.

Sáfrány Emese négy hónappal ezelőtt szült, de már most olyan formában van, amit sokan megirigyelhetnek. Természetesen nincsenek nagy csodák, a 33 éves légtornász már 16 éve edz rendszeresen és táplálkozik tudatosan. Instagram-posztban mondta el, hogy

17 éves korom óta tudatosan figyelek a táplálkozásomra és az egészségemre, fontosnak tartom ennek hirdetését, hiszen a mai rohanó világban sokan pont erről feledkeznek meg.

– írta az Instán, majd így folytatta: “Tudom, baromi nehéz elkezdeni, és sokszor azt sem tudjuk, hogyan is kéne. Mielőtt belevágtam én sem kíméltem a szervezetemet a cukros dolgoktól, az olyan ételektől, aminek csak az íze jó maximum, de semmi más előnye nincs annak, hogy az emberek fogyasztják.”

“Végül elhatároztam magam, mert tudtam, hogy hosszú távon a testem, a szervezetem meghálálja, és büszkén kijelentem, igen így is lett. Ma már pedig, ha ránézek az ilyen ételekre, eszembe sem jut enni belőle, és a legjobb az egészben, semmilyen rossz érzés nincs is ettől bennem.” Tanácsot is adott a poszt végén azoknak, akik hozzá hasonlóan szeretnének élni:

Merd elkezdeni, és legyél kitartó, tényleg jobban fogod érezni magad tőle!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sáfrány Emese (@safrany_emese_) által megosztott bejegyzés

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló