Celeb

Várkonyi Andrea intim dolgokat is elárult házasságáról Mészáros Lőrinccel

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.04 | 14:48
  • trendindex: 17

Várkonyi Andrea őszintén beszélt arról a HOT magazinnak, hogy korábban nem hitte volna, hogy újra férjhez megy, de "Lőrinccel minden annyira adta magát az első pillanattól kezdve".

A műsorvezető egyszer már volt házas, és akkor elhatározta, hogy válása után soha többé nem megy férjhez. Később aztán Bochkor Gáborral sem házasodtak össze, ami akkor mindkettejük számára teljesen természetes volt. A szakítás után Andrea két évig volt egyedül, és még ebben a periódusban kezdte el írni önsegítő könyvét, aminek fókuszában az áll, hogyan találhatja meg az ember a boldogságot önmagában, kapcsolati státuszától függetlenül.

A magazinban elmondja azt is, hogy már könyve utolsó fejezeténél járt, amikor belépett életébe Lőrinc. Azonnali szerelem volt, és nagyon hamar tudták, hogy egymással akarják leélni az életüket. Andrea azóta is elérzékenyül, ha a “férjem” szót használja, vagy Lőrinc beszél róla úgy, hogy “a feleségem”.

Az esküvő élete legszebb napja volt, mindketten ragaszkodtak az egyházi ceremóniához is. A boldog arát édesapja kísérte az oltárhoz, aki sírt boldogságában.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló