Celeb

Beyoncé Hillary mellett van

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.05 | 09:09

Szeretné, ha a lánya azt látná, hogy az országot egy nő vezeti.

gettyimages-621180012

Határozottan kampányol a finisben az amerikai r&b-énekesnő – hozza a Huffington Post. Pénteken Clevelandben, a Demokraták elnökjelöltjének rendezvényén lépett fel, és mikor a Formation című dalt befejezte, sort kerített egy kis monológra, mely szerint történelmi jelentőséggel bír, hogy Clinton asszony idáig jutott. Emlékeztette a hallatóságot azokra az időkre is, amikor nőként nem sokan rúghattak labdába:

Nézzétek, milyen messzire jutottunk – régen hangunk sem volt, most meg már ott tartunk, hogy az első női elnököt is meg tudjuk választani. Azt akarom, hogy a kislányom úgy nőjön fel, hogy lássa, hogy egy nő vezeti az országot. Így lehetőségünk nyílik még több változást elérni!

A Run The World (Girls) című szám alatt pedig Clintonné ’92-es idézetét vetítették ki, amikor sütisütés és teázgatás helyett másfajta beteljesedés mellett döntött.

A leköszönő Obamáról pedig Queen Bey megemlítette, mennyire örül, hogy unokaöccse annak lehetett a szemtanúja, hogy végre színesbőrű elnöke is volt az országnak.

A lányaink és fiaink érdeke, hogy olyan vezetőnk legyen, aki olyan gondosan törődik velük, mint mi. Ezért vagyok Hillary mellett.

Beyoncé férje, a rapper Jay Z is támogatja az elnökjelöltet, az egész gyűlés videója itt tekithető meg:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.