Celeb

Nagyon megjárta a vicceskedést a Playboy-modell

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.05 | 15:55

A szőke aktmodell nagyon jó ötletnek találta, hogy titokban lefotóz egy idős, túlsúlyos nőt a fitnessterem öltözőjében, és egy kis utálkozó komment kíséretében megosztja képet. Csakhogy a testszégyenítés már nem vicces, sőt, Kaliforniában büntethető is.

Dani Mathers napjaink egyik legfelkapottabb modelljei közé tartozik. Még azokban az időkben lett híres, amikor a Playboy nem száműzte a a meztelenséget a lapjairól. Nem véletlenül lett sikeres – mondjuk ilyen finoman.

LOS ANGELES, CA - MAY 14: 2015 Playmate of the Year Dani Mathers speaks onstage during Playboy’s 2015 Playmate of the Year Ceremony at the Playboy Mansion on May 14, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Jason Kempin/Getty Images for Playboy)
Dani Mathers, mint a 2015-ös év playmate-je (fotó: Jason Kempin/Getty Images for Playboy)

A 29 éves modell most viszont nem a bájaival keltette fel a figyelmet, hanem azzal, hogy eszméletlenül bunkón viselkedett, és megszégyenített egy számára ismeretlen embert. Egy Los Angeles-i fitnessklubban – mág júliusban – titokban lefényképezett egy idős, meztelen nőt, majd egy szelfi és egy vicceskedő megjegyzés kíséretében mözzétette a Snapchaten.

dani-mathers-snapchat-4
A felirat kb. azt jelenti: Ha én nem tudom ezt nem látni, akkor te semfotó: Snapchat

Talán ő et viccesnek találta, de senki más. Ez ugyanis „testszégyenítés”, vagyis valaki megalázása csak azért, mert nem úgy néz ki, mint azt mások ideálisnak gondolják. A fitnessklub azonnal kitiltotta Matherst, de a Los Angeles-i rendőrség is vizsgálódni kezdett. Megtalálták az áldozatot, majd az ügyészség most pénteken vádat emelt ellene magánszféra megsértése miatt. A tárgyalás november 28-án lesz, és Mathersre akár hat hónap börtönt is kiszabhatnak.

Mathers azzal védekezett, hogy a fotót egy privát beszélgetésben küldte el, és ő nagyon is elítéli a testszégyenítést. Kérdés, hogy ezzel a bíróságot mennyire tudja meggyőzni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Kiderült, ki Selena Gomez új párja!
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 08.