Celeb

Nincs nagyobb troll Ryan Reynoldsnál, Blake Lively viszont a visszavágás nagymestere

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.08 | 13:53

A színészházaspár mindkét tagjának híresen jó a humora.

Ryan Reynolds és Blake Lively. Fotó: Kevin Winter/Getty Images.

Az egész azzal kezdődött, hogy Blake Lively-nek születésnapja volt augusztusban, amiről a férje, Ryan Reynolds az alábbi Twitter bejegyzéssel emlékezett meg.

A csattanós válaszra egészen október 23-ig kellett várni, ami nemcsak az újkori magyar őszi forradalom, hanem Ryan Reynolds születésnapja is egyben, ekkora töltötte be a 41-et a Deadpool sztárja. Felesége boldog születésnapot kívánt neki.

Most pedig érkezett a viszontválasz, az Instagramra, amiben Reynolds egy olyan képet posztolt #nofilter komment kíséretében, amin a felesége új filmje forgatásán látható. Persze ezt nem írta oda, mint ahogy azt sem, hogy a The Rhythm Section című ír filmben a szép színésznő a karakterétől elütő figurát alakít majd, aki ráadásul minden, csak nem jó nő.

#nofilter

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

A képre érkező hozzászólások egyfelől a pár szellemességgel teli kapcsolatát méltatja, másfelől pedig azt várják, hogy csípős nyelvű Blake visszatérjen, és visszavágjon. Lively és Reynolds híresek a humorukról Hollywoodban, elsősorban is a férfi, és erről a színésznő azt mondta egy interjúban, hogy egyébként is szereti a férjét, de amikor kiengedi magából a benne élő viccembert, akkor még sokkal jobban. Reynolds pedig nem az a típus, aki visszafogná magát, rendszeresen posztol a Twitterre mindenféle vicces trollkodásokat, de nemcsak a felelségével, hanem a lányaival kapcsolatban is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.