Celeb

Tóth Gabi férje nekiment Puzsérnak

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.10 | 14:18

Krausz Gábor szerint Puzsér Róbertnek is köszönhető a médiában róluk kialakult, szerinte fals kép.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

G á b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

“Van az a pont, amikor a folyamatos, évek óta tartó hazugság és gyűlölet keltés már nem tolerálható. Puzsér Róbert, akit úgy tűnik most már kollégámnak is tekinthetek, hiszen így karácsony előtt szakácskönyv szerző lett, elérte nálam, hogy válaszoljak. Hosszú idő után, türelemmel olvastam demagóg, közhelyes álhíreit velünk kapcsolatban, amivel nem titkolt szándéka, hogy a rajongóit hergelje és figyelmet szerezzen magának, bármi áron. Én nem vagyok a szavak embere, vele ellentétben, hiszen a konyhában jeleskedem, és igaza van abban, hogy egy nemrégen készült interjúban félreérthetően fogalmaztam. Ezúton is elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg szándékomon kívül megbántottam, ez soha nem volt célom. Az én értékrendembe semmilyen agresszivitás, erőszak nem fér bele, hacsak nem fenyegetnek halálosan engem vagy a családomat”

– kezdi hosszú posztját a séf.

“Cáfolhatnám tételesen az említett úr kirohanásait, de nem teszem, mert, akik
ismernek bennünket, pontosan tudják, hogy egy szava sem igaz. Szólás-és vélemény szabadság van, amit mi maximálisan tiszteletben tartunk, sőt ki is állunk érte, pontosan tudjuk, hogy mindenki nem kedvelhet bennünket, elfogadjuk a szakmai, építő jellegű kritikát. Én csupán annyit szeretnék jelezni, hogy a médiában rólunk festett kép, ami részben Puzsér úrnak is köszönhető, többnyire köszönő viszonyban sincs a valósággal és ezt az emberek, akik velünk személyesen találkoznak, gyorsan felismerik. Amióta együtt vagyunk a feleségemmel albérletben élünk, spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez, ugyanúgy ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk. Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve, ahogy azt ő és még néhányan állítják.”

– írja.

“Csendben jegyzem meg, minden nagy fesztivál jórészt állami pénzből vagyis közpénzből valósul meg. Akkor ezek szerint mindenki , aki ott fellép a NER kegyeltje? A feleségem például 17 éve egyiken sem kapott még lehetőséget.
Olvasva Róbert sorait, a rendszerváltás előtti sötét diktatúra évei jutottak eszembe, de hát a stílus, maga az ember”

összegzi gondolatait.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló