Celeb

Vasvári Vivien intim részleteket árult el arról, hogy az óriásimplantátum mit okozott a szoptatásnál

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.11 | 18:18

Sok komplikációt, ami azért megrázta őt.

Vasvári Vivien szeptember elején üdvözölte kisfiát, Colint, és azóta is aktívan osztja meg új életének pillanatait a közösségi médiában. A háromgyermekes édesanya nemrégiben egy kérdezz-felelek alkalmával válaszolt rajongóinak kérdéseire. Olyan érzékeny témákat is érintett, mint a szoptatás és plasztikai beavatkozások összefüggései.

Vivien őszintén beszélt arról, hogy sajnos nem tudta sokáig saját maga etetni Colin kisfiát, és a szoptatást egy visszér műtét is befolyásolta. Egy másik kérdésre válaszolva elmesélte, hogy háromszor volt műtve, és a szoptatások hatására mellei jelentősen megváltoztak. A bőr kinyúlt, és az egyre növekvő szilikon betétek sem segítettek a problémákon, hiszen egyre nagyobb implantátumot kellett behelyezni.

“Mert háromszor volt műtve nekem, és mindig egyre nagyobb szilikon volt betéve. A két szoptatás eléggé megviselte a cicimet…aztán Edward után már nagyon kinyúlt a bőr, így nagyobbat kellett betenni, viszont a mostani szoptatásnál már semmi hely nem volt, ahova tudott volna termelődni a tejcsi, így szétrobbant 30 percenként kb. a cicim. Tejláztól kezdve minden egyéb…”

– adott számot a nehézségekről.

A modell köszönetét fejezte ki az édesanyjának, aki nagy segítségére van a mindennapi feladatokban, és kiemelte, hogy élvezik a babás napjaikat a családdal.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló