Celeb

Így érkezik majd Chuck Norris Budapestre

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.16 | 08:48

Különleges biztonsági intézkedések kísérik majd mindenhol.

Mint az köztudott, Chuck Norris november 24-én Budapestre érkezik, és azt már lehet tudni, hogy különleges biztonsági intézkedések közepette jön majd hozzánk a mémmé vált színész.

via GIPHY

A szállodai szobát álnéven foglalták, és egy folyosórészt is le kell majd zárni, amikor a házaspár Budapesten tartózkodik, hogy senki ne tudja hívatlanul megközelíteni őket. Emellett olyan útvonalakat is kellett találni az épületen belül, hogy feltűnés nélkül tudjanak ki- és bejutni a lakosztályukba – tudta meg a Blikk egy névtelen forrástól. Minden helyszínen lesznek orvosok, akik az idős színészre figyelnek majd.

A házaspár étkezései körül is komoly óvintézkedések várhatóak, miután másfél éve Gena Norris egy orvosi vizsgálatnál olyan súlyos allergiás rohamot kapott, hogy hónapokig kezelték kórházban. Azóta különösen ügyelnek arra, miből készülnek az eléjük rakott ételek és italok – írja a Blikk.

Chcuck Norris először jön Budapestre, a sportarénában rendezendő gála mellett ellátogatnak majd a budapesti adventi vásárba is, hogy megnézzék a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Várát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.