Celeb

Így változott meg Meghan Markle élete a királyi családban

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.16 | 13:48

Teljesen megváltozott az élete.



1. A szigorú protokoll miatt folyton hajlong

Az előírásokat nem csak a hivatalos eseményeken, de a magánéletben is tartani kell, vagyis Meghan kénytelen meghajolni mindenki előtt, aki Harry előtt van a trónvárományosok között, illetve akik hozzá tartoznak. Ez azt jelenti, hogy ha Kate Middletonnal zártkörű családi eseményen van, akkor is muszáj fejet hajtania… Kezdetben nehéz volt megszoknia a protokollt, és zavarában még a lakáj előtt is meghajolt. – írja a Ragazze.hu.

2. Egy almát se ehet meg csak úgy….

Meghan azt is megtanulta, hogyan kell a protokoll szerint gyümölcsöt ennie. Ez minden gyümölcs esetében más is más. Szó sincs arról, hogy csak úgy meghámoz egy almát és megeszi, még ahhoz is késsel-villával kell nyúlni.

3. Vége a személyiségének, ezernyi fronton

Azzal, hogy hercegné lett, kénytelen volt lemondani a színészetről, a blogolásról, az autogramosztásról, az instagramozásról és az önálló közösségi médiahasználatról. Állítólag nehéz feldolgoznia, hogy a színészi karrierjének annyi.

4. Bónuszként még el is rabolták…

Ha mindez még nem lenne elég, Meghan egy különleges biztonsági kiképzésen is részt vett. mivel a királyi család tagja, számos terrorszervezet célpontja, bármikor emberrablók fogságába eshet. Az élethű emberrablási kiképzés során azt tanították, hogyan kell viselkednie, ha elkapják… és állítólag kitűnőre vizsgázott.

Mindezt a Meghan Markle, a hercegné című dokumentumfilmből tudtuk meg, ami nálunk a Spektrum Home csatornán fut, és nem lettünk tőle irigyebbek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Having attended the 10th Annual One Young World opening ceremony on Tuesday, The Duchess of Sussex was joined today by The Duke of Sussex for a round table discussion on gender equity with OYW and Queen’s Commonwealth Trust young leaders. Over the last few days, these young leaders became @OneYoungWorld ambassadors with the intention to return to their communities and further existing initiatives to help change the world for the better. This year OYW partnered with the @Queens_Commonwealth_Trust, of which The Duke and Duchess are President and Vice-President respectively, to provide scholarships to young leaders driving positive social impact in the Commonwealth. This was the most exciting collaboration between two groups The Duchess is passionate about and has been working with for some time. For more information and highlights from the week and how you can support these incredible leaders and their initiatives, visit @OneYoungWorld Photo © SussexRoyal / PA

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.