Celeb

A királynőhöz fordult a pedofil-botrányba keveredett András herceg

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.21 | 13:48

Az FBI nyomoz a brit uralkodó fiának a pedofil-ügye kapcsán, miután Jeffrey Epstein halálát követően az ő neve is terítékre került.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britain’s #PrinceAndrew said Wednesday he is stepping back from public duties with the queen’s permission. Link in bio for the details.

TODAY (@todayshow) által megosztott bejegyzés,

Ahogyan arról korábban is írtunk, András yorki herceg, a brit uralkodó fia, határozottan tagadja, hogy szexuális kapcsolata lett volna egy fiatalkorú lánnyal. A feljelentő, a jelenleg 35 éves Virginia Roberts-Giuffre szerint Epstein New Yorkban, Londonban és az Amerikai Virgin-szigeteken 2001-ben és 2002-ben több alkalommal is szexuális kapcsolatra kényszerítette őt András herceggel. A nő 2001-ben 17 éves volt, és a floridai törvények szerint akkor még kiskorúnak számított.

Bár a herceg továbbra is tagadja a vádat, a közbizalom helyreállítása érdekében hivatalos közleményben kérte anyját, II. Erzsébetet, hogy mentse fel hercegi közfeladatai alól. András a közleményben arról is ír, hogy nagyon sajnálja, hogy rosszul ítélte meg annak idején Jeffrey Epteint, és reméli, áldozatai hamar igazságra és békére lelnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A statement by His Royal Highness The Duke of York KG.

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló