Celeb

Tóth Gabi szerint nem is utálják, csak rajta vezetik le a feszültséget

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.26 | 14:18

Arról is mesélt, hogy személyesen alig, főleg az interneten keresztül bántják.

Tóth Gabi a Magas és mély című műsor vendége volt, ahol beszélt eddigi életútjáról, illetve az utóbbi időszakban őt érő kritikákról, amik főleg az értékrendjét érik – írja a 24.hu.

Természetesen szóba került az is, hogy manapság – főleg, mióta az új szerepében mutatkozik – egyre többen bántják. Ám ezt ő nem veszi magára, mert szerinte mindenki más hasonló bánásmódban részesül az interneten, ahol az emberek így vezetik le a hétköznapokban felgyülemlett feszültséget.

A koncerteken nem jön oda senki, hogy »Tóth Gabi, azért utállak, mert keresztény vagy«, vagy »azért nem szeretlek, mert nem tudom milyen órát láttam a karodon«, vagy »azért mert matyóruhát vettél fel«.

“Senkit nem érdekel ez, ilyenekkel nem találkozom. Meg nem olyan bátrak ám az emberek, hogy szemtől szembe odajöjjenek hozzád és megmondják. Egy-egy pillantásból látom. Ha elmegyek mondjuk egy forgatásra, és egy stábtag hogy néz rám, akkor abból egy picit érzékelem. Három mondatot beszélgetünk, aztán már mosolyog. Igazából ennyire van súlya ennek az egésznek” – magyarázta


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló