Celeb

Orbán Viktor elment adventi koszorút venni – szóba jöttek a legfontosabb dolgok

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.27 | 12:18

A saját irodájába vett koszorút, mert az otthonit a felesége intézi.

Advent első napján ismét videós tartalommal jelentkezett Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán, ezúttal az adventi koszorú vásárlásába láthattunk bele. A felvételből kiderül az élesebb szeműeknek, hogy egy Ráday utcai virágboltba tért be a kormányfő, ahol nagy örömmel fogadták.

Az eladóval történt beszélgetésből kiderült, az irodájába akart venni adventi koszorút Orbán Viktor, mert az otthonit a felesége, Lévai Anikó intézi, aki ebből nem enged. Végül a miniszterelnök egy nem hagyományosat (három lila, egy rózsaszín gyertya), hanem egy négy fehér gyertyás verziót választott, amire a boltban dolgozó hölgy megjegyezte, hogy a “tisztaság jele” (a fehér szín), mire Orbán Viktor így válaszolt:

Igen. Jó lesz az nekem. Köszönöm szépen.

A kormányfő távoztában még rákérdezett az eladónál – aki vélelmezhetően a tulaja is az üzletnek – hogy jól megy-e a bolt, majd a téma ráterelődött a rezsiszámlákra:

– Hogy megy a bolt?
– Most már csendes, de tegnap az jó volt. Vagyunk.
– De talpon vannak?
– Talpon vagyunk.
– Energiaárak?
– Megjött a számlánk. Azt majd elfelejtjük.
– De ki tudják?
– Ki, ki. Muszáj lesz.

A valóság ilyetén begyűrűzése után a karácsonyi ünnepvárás hangulatát árasztó zene kíséretében láthatjuk, ahogy Orbán az elköszönés után testőrkinézetű fiatalemberekkel övezve visszasétál a mikrobuszához, majd egy vágás után már a Karmelita kolostor (a Miniszterelnökség székhelye a budai Várban) udvarán vagyunk, ahol a kormányfő – vállán az elmaradhatatlan hátizsákjai egyikével – a kezében tartott koszorúval elsétál a járművétől. (Amit beriaszt. A Karmelitában, ami az ország egyik legjobban őrzött pontja jelenleg.)

A videó végén még az első adventi gyertya meggyújtását láthatjuk.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló