Celeb

Berágott az RTL, erre a celebre már megadták a kilövési engedélyt

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.30 | 17:18
  • trendindex: 5

Az RTL Klub éppen most elégelte meg Baukó Éva folyamatos spoilerezését.

Baukó Éva sok ember kemény munkáját, másoknak meg éppen a szórakozását teszi tönkre azzal, hogy rendszeresen elárulja a futó vetélkedők végső győzteseinek nevét. Ezt csinálta a Survivornál, a Nyerő párosnál, a Konyhafőnök VIP-nél, majd legutóbb a jelenleg is sugárzott Farm VIP esetében is. Úgyhogy mindkét nagy tévécsatornának van vele elszámolnivalója.

Az RTL Klub lépett először,

kedden a Konyhafőnök VIP Facebook oldalán a következő szöveg jelent meg:

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az utóbbi hetekben több műsorunk végkimenetelét, a kiesők, vagy éppen a győztesek nevét megpróbálják egyesek nyilvánosságra hozni a közösségi médiában, így a műsorok hivatalos Facebook-oldalain is. Habár meggyőződésünk, hogy műsorainkat nem csak a végkifejletért érdemes nézni, mégis sokaknak okozhat bosszúságot, hogy

vannak, akik rosszindulattól vezérelve, vagy éppen népszerűségre törve terjesztik ezeket az információkat.

Biztosíthatunk titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy műsorainkat továbbra is maximálisan élvezhessétek. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a szurkolás izgalma és a meglepetés öröme sem, akár a szükséges jogi lépéseket is megtesszük a szivárogtatók ellen.

Ugyanakkor arra kérünk titeket is, hogy

óvjátok meg sok százezer néző szórakozását

azzal, hogy ti nem spoilereztek, nem terjesztitek ezeket az információkat. Köszönjük! Világos: itt már nem arról van szó, hogy Baukó Éva indiszkréciója révén esetleg visszakönyörögheti magát a Zs-kategóriás trash celebek közé, sokkal inkább a csatornák elmaradt hasznainak peres úton való kőkemény behajtásáról. Mindenesetre kíváncsian várjuk a folytatást.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló