Celeb

Ez az Oscar-díj színesebb – Megvannak a 48. NAACP Image Awards jelöltjei

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.14 | 14:03

A ceremónia 2017. február 11-én lesz, és a jelöltek listáját nézve nem túl sok a meglepetés. Szinte semmi.

Miközben évről-évre azon megy a vita, hogy az Oscar kirekesztő-e vagy sem, van egy másik rangos esemény, az NAACP, ami jövőre már 48. alkalommal díjazza az USA legjobb színesbőrű előadóit.

A legfontosabb az év előadója díj, amire a legnagyobb esélye Beyoncé-nak van. Persze Chance the Rapper és Dwayne “The Rock” Johnson is okozhatnak meglepetést, de a jelöltek között van még két szupernépszerű sorozatsztár is, Viola Davis (How to Get Away with Murder) és Regina King (American Crime).

A tévénél maradva, a komédiák sora egészen erős, de azért mi reméljük, hogy a Donald Glover (zenész nevén Childish Gambino) főszereplésével készült Atlanta (FX) lesz a befutó, bár az HBO újdonsága, az Insecure még beelőzhet.

A tévés drámák listája a legmasszívabb, nehéz is lenne megtippelni, melyik viszi el a trófeát. Az Empire és a Power a rapbizniszt járja körül, előbbi szappanoperásan, utóbbi mocskosan. A Queen Sugar (a készítő Oprah Winfrey) 3 testvér párhuzamosan futó drámája. Az Underground az 1850-es évekbe kalauzol és a rabszolga-felszabadítás a témája. A This is Us-ról pedig már mi is megemlékeztünk. Mind az öt sorozat nagyon népszerű az USA-ban.

A zenei díjaknál egyetlen érdekesség akad. A legjobb női előadók versenyében két testvér indul egymás ellen: Beyoncé és a talán még nála is tehetségesebb húga, Solange. Persze lehet, hogy aztán Alicia Keys, Fantasia vagy K. Michelle lesz a nevető harmadik. Vagyis első.

A további kategóriák és jelöltek listája itt érhető el.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.