Celeb

Tóth Gabi pucér fenékkel értékelte az évet

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.17 | 10:33
  • trendindex: 3

Egy szál semmiben osztotta meg a gondolatait Tóth Gabi.

Fotó: TV2

Tóth Gabi évértékelő posztban fejtette ki, hogy élete egyik legnehezebb és egyben legszebb éve is volt az idei.

Mire elég 3 nap Stockholmban? Tényleg minden annyira drága Észak-Európában, és milyen a rénszarvas szalámi? Ebből a videóból minden kiderül!

 

Az énekesnő túl van egy nyilvánosság előtti szakításon és azt sem sikerült sokáig titkolnia, hogy azonnal rá is talált a szerelem, így igazán nem meglepő, hogy ezt érzi. Sapkában, nadrág nélkül értékelte az évet:

„Ami igazán megerősödött bennem: A bátorság és a magamba vetett hitem… amikor mersz tenni, lépni, lenni, élni, szeretni, fájni, sírni, üvöltve nevetni a világba… amikor megéled akkor is, ha a világ ellened van… amikor megcsap a halál szele, akkor azzal az érzéssel együtt születsz újjá… bizonytalanságból a biztonság, félelemből a szabadság vár ránk… ezt már biztosan tudom… megannyi munka vár még rám is… tudom.. a kidolgozatlan traumákkal szembe kell néznem, de egy ilyen év után nem riadok meg a legnagyobb elgyengüléseimtől sem… Jöjjön bármi is … Csupán élni és szeretve lenni feltételek nélkül… Mert mindenkinek jár! Fájjon, csak fájjon Szívemre szálljon, s nem eszi meg a halál…”

– írja Tóth Gabi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló