Celeb

Elhunyt az egyik legismertebb magyar, Gábor Zsazsa

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.19 | 06:16

Gábor Zsazsa Gábor 99 éves volt Budapesten született 1917-ben Gábor Sári néven, és az egyik leghíresebb hollywoodi személyiség lett.

zszsa_2gettyimages-3065699
Fotó: Baron/Getty Images

Vond össze Kim Kardashiant Angelina Jolie-val, szorozd meg remek humorérzékkel, és nagyjából megkapod, hogy mi volt a régi Hollywoodnak Zsa Zsa. Értett a nyilvánosság kezeléséhez, miközben hihetetlenül szókimondó volt, az öntörvényű, szabad nő megtestesítője, a maga korában.

Az 1936-os Miss Hungary győztese volt egyike a magyaroknak, akik csillagot kaptak Los Angelesben a hírességek sétányán, és 1958-ban Golden Globe díjat kapott. Magda, Éva és Sári a három híresen szép testvér közül ő lett a leghíresebb, kilenc férjet fogyasztott el, és ő mondta hollywood egyik leghíresebb mondását is, “Nem az a fontos, hogy igaz legyen, csak beszéljenek rólam.”

Nem is elsősorban filmjei miatt lett híres, pedig több mint 50 filmben szerepelt, hanem társasági szerepe volt fontos, minden botrányt a maga javára tudott fordítani. Utolsó férje Frédéric von Anhalt ápolta, egyetlen lánya volt Conrad Hiltontól, akiről könyvében azt állította, hogy megerőszakolta, így esett teherbe. Lánya Francesca Hilton, a szálloda-mogul család leszármazottja, Paris Hilton rokona, 2015-ben hunyt el.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló