Celeb

Lecserélik Wolf Katit: már megvan, ki lesz az utódja

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.20 | 09:18

A Dal zsűrijében komoly változások lesznek a következő évadban.

Az előző évben Ferenczi György, Egri Péter, Mező Misi és Wolf Kati alkották a zsűrit, azonban a 2024-es évadban Mező Misi és Wolf Kati helyett új arcokat üdvözölhetünk. A Bikini basszusgitárosa, Németh Alajos Lojzi veszi át Mező Misi helyét, míg Wolf Kati székét Szandi foglalja el.

A Blikk információi szerint a műsor készítői már nyáron elhatározták, hogy frissítik a zsűrit, ugyanakkor nem szerettek volna teljesen új összetételű zsűrit alkalmazni. Elsősorban Wolf Kati női zsűritag helyére kerestek utódot, és végül Szandit választották. Ezen kívül Mező Misi szerepét is lecserélték, és a Bikini basszusgitárosa, Németh Alajos Lojzi lesz az új zsűritag.

Wolf Kati elmondása szerint távozását nem a műsor döntötte el, hanem kapacitáshiány és egyéb elfoglaltságai miatt. Az énekesnő kiemelte a műsor színvonalas és minőségi jellegét, és biztos benne, hogy az új zsűritagokkal ismét egy remek évad elé nézhetünk.

Az információk szerint Szandi ideális választásnak bizonyult az ítészcsapatba, hiszen hosszú évtizedes előadói múlttal rendelkezik, és korábban már láthattuk hasonló szerepkörben a képernyőn.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.