Királyi család

Sokkoló dolgot állít Harry: Katalin hercegné állítólag megütötte Meghalt

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.12 | 14:18

Áll a bál a kisebbig herceg állítása körül.

Harry herceg a Tartalék című memoárjában őszintén beszél a Meghan Markle és Katalin hercegné közötti feszültségről, kibontva az eddig is sejtett, ám most még részletesebben megismert konfliktust a két hercegné között. A botránykönyv kitér arra az ülésre is, amikor a két házaspár próbálta rendezni a nézeteltéréseket, de a diplomáciai megközelítés is kudarcba fulladt.

A találkozóra Katalin már indulatosan érkezett, hiszen úgy érezte, Meghan tartozik neki egy bocsánatkéréssel, amiért korábban feledékenységén élcelődött. A két hercegné közötti vitát fokozta Meghan kijelentése arról, hogy Katalin agya olyan, mint egy kisbabáé. Katalin visszautasította ezt, állítva, soha nem voltak olyan nexusban, hogy ilyen megjegyzéseket tehessen bármelyikük is.

Harry herceg a Tartalékban azt írja, hogy Katalin mindig is elutasította Meghan köteledését, és az ülés során a feszültség tetőfokára hágott. Egy pont Katalin elkapta Meghan kezét, és úgy megszorította, megrángatta, hogy elfehéredtek az ujjai, Meghannak pedig napokig fájt az érintés helye.

A memoár szerint ez az esemény hozzájárult ahhoz, hogy Meghan ellenséggé váljon a királyi családban, és Harry és testvére, Vilmos is ekkor hidegültek el egymástól végképp. Vilmos állítólag máig nem tudott megbékélni azzal, hogy Harry Markle-t választotta feleségül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló