Sztárok

Sörétes puskával ölte meg magát a Született Feleségek sztárja – Ez az egyik legfurcsább öngyilkosság a sztárvilágban

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.17 | 13:18

A színész január 12-én, péntek este hunyt el a kaliforniai Del Marban lévő otthonában

Mint arról korábban beszámoltunk, életének 51. évében meghalt Alec Musser színész, testépítő. A TMZ értesülései szerint a színész január 12-én, péntek este hunyt el a kaliforniai Del Marban lévő otthonában.

Fotó: Pixabay

Többek között Adam Sandler és Salma Hayek is megsiratta, ők sem értik, mi történhetett. Imádták a színésztársukat, ahogyan sokan mások is, és most kiderült, mi okozta Alec halálát, ami egyenesen hátborzongató. A TMZ azt írja, öngyilkos lett a sztár, saját maga vetett véget az életének.

A San Diego megye halottkémi hivatal elárulta, szombaton a menyasszonya találta meg a férfit a saját kaliforniai otthonukban. A kiadott jelentés szerint a férfi nyilvánvalóan saját kezűleg vetett véget az életének egy fegyver segítségével – írja a Liner.

Elhunyt a Született feleségek színésze

A gyászoló menyasszony korábban annyit írt a közösségi médiában a párjáról, hogy a legjobb vőlegény, akit valaha is kívánhatott volna. Ezek után még furcsább, ami történt, egyelőre nem tudni, miért került olyan mélyre a színész, hogy végezzen magával, ráadásul a saját otthonukban egy sörétes puskával.

Semmilyen előjelét nem látták ennek az emberek, nem volt jele annak sem, hogy súlyos depresszióval küzdene.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló