Sztárok

Kómába került Katalin hercegné? – Titkolózik a palota

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.03 | 12:15
  • trendindex: 2

Furcsa, hogy Károly állapotáról viszonylag sok információt megosztanak, miközben Katalinról teljes hírzárlat van. Így nem csoda, ha arra gyanakodnak az emberek: már nem is él.

Katalin hercegné nemrég egy hasi műtéten esett át, a felépülése még folyamatban van. A család előre jelezte, hogy ez nem lesz rövid folyamat, a rajongók mégis pánikba estek és pletykálni kezdtek. Már olyan hírek is megjelentek, hogy a szép hercegné meghalt.

Katalin hercegné: wikipedia

A szóbeszéd szerint, a hercegné kómába esett és egész egyszerűen csak szépészeti beavatkozásról volt szó, de nem akarja, hogy kiderüljön. A palota azonban cáfolta ezeket a híreket, és közölte, hogy Katalin jól van, és folyamatosan javul az állapota. Habár még nem tért vissza a közfeladatok ellátásához, de a palota szerint ez nem jelent semmi különöset, csak a felépülésének ütemezését követik.

A pletykák valószínűleg azért kaptak szárnyra, mert a hercegnét már több mint két hónapja nem látták nyilvánosan, és sokan frusztráltak a hivatalos frissítések hiánya miatt. A királyi család rajongói remélik, hogy hamarosan újra láthatják,  és végre véget érhetnek a találgatások.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló