Sztárok

A Vágyak/Valóság két sztárja az életben is egy párt alkot

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.23 | 13:48

Nemcsak a sorozatban, de a valóságban is nagy a szerelem.

Hatalmasat robbantott a Netflix Vágyak/Valóság című sorozata, amelynek már a második évada is nézhető.

Fotó: Netflix
Ha valaki még nem látta, akkor itt egy kis ízelítő a történetből:

Felszínre tör egy házas édesanya merész múltja, amikor ismét feltűnik az életében egy rosszfiú exe, akiről még mindig fantáziál.

Mondhatni tökéletes családi idill, gyönyörű ház, remek férj, gyerekek és minden ami elméletben kellene a boldogsághoz. A kertvárosi édesanya, Billie azonban mégsem szárnyal a boldogságtól. A rosszfiú exéről fantáziál, emlékeiket pedig papírra is veti. Túlfűtött gondolatai, fantáziái azonban nem sokáig maradnak titokban férje előtt..

A témájából adódóan talán nem meglepő, hogy leginkább a nők körében népszerű a sorozat, annak ellenére, hogy a rottentomatoes oldalán igencsak rossz értékeket kapott.

Az első évad egyik jelente konkrétan visszatekerési rekordot döntött a streamingszolgáltató oldalán. Természetesen a rajongók között el is indult a találgatás, hogy vajon mennyi valóságalapja lehet a látottaknak..

Az említett jelenetet a harmadik epizódban láthatjuk,

melyben a zuhany alól kilépő Brad szembe fordul a nézővel, a kamera pedig hosszasan időzik a két lába között “rejtőzködő”, kicsit sem átlagos méretű látványon. A TikTok-ot sem kerülte el az a bizonyos jelenet, számos reakció videó született a látottakról.

A sorozat egyébként BB Easton 44 fejezet 4 férfiról – Egy bevállalós pszichológusnő feljegyzései című könyvén és ennek folytatásain alapul.

Nem véletlenül volt olyan forró hangulat a két főszereplő körül,

ugyanis jó ideje a valóságban is egy párt alkotnak. De ez nem volt mindig így, a sorozat forgatása alatt jöttek össze Adam Demos-szal. Sokkal több közös van Sarah Shahi és a sorozatban megformált karaktere, Billy között, mint azt elsőre gondolnánk.

Sarah Shahi és ex-férje, Steve Howey 2020-ban adták be a válópert, amit végül 2021-ben véglegesítettek. 11 évig voltak együtt, házasságukból három gyermek született.

A színésznő Jennifer Hudson talkshow-jában mesélt arról, milyennek élte meg a közös munkát Adam Demos-szal. Elmondása szerint szerencsésnek érzi magát, mert képes rá, hogy madártávlatból tekintsen arra, hogyan dolgoznak együtt. Mint mondta, ez sokkal könnyebbé teszi a munkáját, hiszen ha egy intim jelenetről, vagy épp egy veszekedős részről van szó elég csak ránéznie, és egyszerre valóságossá válnak a szavak.

Úgy véli, ez majdnem olyan, mint egy kísérlet.

Kiváltság, hogy együtt dolgozhatsz azzal, akit szeretsz, ráadásul a karaktereitek a való élethez hasonló dolgokat játszanak el. Ez tulajdonképpen egy kicsit megkönnyíti a munkámat. Nem kell megjátszanom magam, ami nagyszerű érzés

– tette hozzá a színésznő.

A 37 éves Demos nemrég azt is elárulta, mit szeret a legjobban Shahiban:

A szívét. Ez az első és legfontosabb. A kedvessége

5 romantikus sorozat Netflixen, amit imádni fogsz!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló