Film

5 romantikus sorozat Netflixen, amit imádni fogsz!

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.14 | 19:18

Itt vannak a Netflix legkedveltebb romantikus sorozatai! Te mennyit láttál belőle? Ha valami kimaradt, akkor itt az ideje pótolni, ha egy kis könnyed kikapcsolódásra vágysz!

1. Emily in Paris  / Emily Párizsban

Miután Emily Cooper, a chicagói marketinges megkapja álmai állását Párizsban, a munka, a barátok és a szerelem között manőverezve veti bele magát kalandos új életébe.

Az Emilyt alakító színésznő Lily Collins, Phil Collins lánya, egyebek mellett játszott még A szív bajnokaiTükröm, tükröm, A végzet ereklyéi: CsontvárosAhol a szivárvány véget ér,  Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitványTolkienÖrökség és a Mank filmekben is.

2. Love & anarchy / Szerelem és anarchia

Egy férjezett tanácsadó és egy fiatal műszaki szakember társadalmi szokásokat feszegető, játékos feladatokat ad egymásnak, ami felforgatja mindkettőjük életét.

3. The Hook Up Plan / Szerelem rendelésre

Amikor a párizsi Elsát exe lapátra, a legjobb barátnői titokban felfogadnak egy férfi eszkortot, hogy segítsenek neki továbblépni. De a terv túl jól sül el.

Az kétségtelen, hogy a kosztümös sorozatok ismét a fénykorukat élik, a gyönyörű ruhák mellett pedig szerelemből, ármányból és titkokból sincs hiány. A Bridgerton család és A castamari szakácsnő kötelező minden Jane Austen és Downton Abbey rajongónak.

4. Bridgerton / A Bridgerton család

A Bridgerton családban nyolc összetartó testvér keresi a szerelmet és a boldogságot London előkelő köreiben. Julia Quinn bestseller regénysorozata alapján.

5. The Cook of Castamar/ A castamari szakácsnő

1720-ban Madridban egy özvegy hercegnek megakad a szeme egy tehetséges szakácsnőn, amikor hosszú kihagyás után újra előkelő estélyt ad. Fernando J. Múñez regénye alapján.

+2 

Vágyak/valóság

Felszínre tör egy házas édesanya merész múltja, amikor ismét feltűnik az életében egy rosszfiú exe, akiről még mindig fantáziál.

Mondhatni tökéletes családi idill, gyönyörű ház, remek férj, gyerekek és minden ami elméletben kellene a boldogsághoz. A kertvárosi édesanya, Billie azonban mégsem szárnyal a boldogságtól. A rosszfiú exéről fantáziál, emlékeiket pedig papírra is veti. Túlfűtött gondolatai, fantáziái azonban nem sokáig maradnak titokban férje előtt..

A tavalyi év talán egyik legmegosztóbb sorozata volt, ami egyébként visszatekerési rekordot döntött, több mint 20 milliószor tekerték vissza a Netflixen futó sorozat egyik jelenetét. A szóban forgó jelenet a harmadik részben látható, amikor a zuhany alól kilépő ex, Brad szembefordul a nézővel, a kamera pedig hosszasan elidőzik férfiasságán. Természetesen el is indult a találgatás arról, hogy mennyi valóságalapja van a látottaknak. A sorozat BB Easton 44 fejezet 4 férfiról című könyve alapján készített feldolgozás.

Valeria

A művészi és magánéleti válságban lévő író három barátjánál talál vigaszt, akik maguk is az önfelfedezés útját járják. Elísabet Benavent regénye alapján.

A főszereplő, Valeria karrierjében és magánéletében is válságban érzi magát, miután elhidegült a férjétől. Három legjobb barátnője, azonban ott van mellette, még akkor is, ha nekik is megvannak a saját problémáik. Humoros, drámai sorozat a szerelemről, barátságról, kétségekről és önmegvalósításról.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló