Sztárok

Tilda Swinton három spániele nyerte meg Cannes kutyadíját

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.17 | 16:14

Ők is tehetséges színészek.

Fotó: Eric RANDOLPH / AFP

Dora, Rosie és Snowbear, Tilda Swinton spánieljei kapták a legjobb filmbeli kutyának járó a Palm Dog-díjat az idei cannes-i filmfesztiválon.

A 2001-ben a brit kritikus Toby Rose által a kutyák filmes szereplésének jutalmazására alapított Kutya Pálma-díjat 2019-ben az a Brandy nevű pittbull nyerte el, amelyik Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjében szerepelt.

Pénteken, a cannes-i fesztiválpalotában megrendezett díjátadó ünnepségen Tilda Swinton képviselte hűséges négylábú társait, akik a skóciai birtokán várják őt.

A brit színésznő elárulta, hogy már évek óta szemez a különleges cannes-i kutya-díjjal. Nyakában a trófeákkal azt is hozzátette, hogy kutyái bizonyára nagyon büszkék lesznek, de most elfoglaltak, éppen a skóciai tengerparton vannak.

Joanna Hogg The Souvenir: Part II című filmjében Switon három spánielje vigasztalja a színésznő lányát Swinton Byrne-t, aki a gyászoló Julie-t alakítja a produkcióban.

Külön elismerésben részesült még a Red Rocket című versenyfilm pitbullja és egy ausztrál juhászkutya is, amely Valdimar Johannson Lamb című filmjében szerepelt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.