Deluxe

US Navy Seals órát villantott a Panerai: Ez csak a kezdet, mutatjuk mi van még

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.25 | 13:18

A Panerai bemutatta a különleges kiadású Submersible trióját, amelyet az amerikai haditengerészettel együttműködve készítettek, köztük egy olyan órát, amely a Navy Seals kiképzési és mentési küldetések során szerzett tapasztalatait tartalmazza.

A luxusórák gyártója a 20. század eleje óta készít haditengerészeti órákat és műszereket, és az első megrendelést még 1953-ban kapta az amerikai haditengerészettől. A három különleges kiadás a US Navy Seals előtt tiszteleg.

A nemrégiben a Core Club New Yorkban tartott exkluzív eseményen bemutatott robusztus Submersible órák triója a Navy Seals-szal szoros együttműködésben létrehozott különleges funkciókkal is rendelkezik.

Az első két különleges kiadás mindkettő 44 mm-es GMT-időmérő, míg az egyik rozsdamentes acélból készült, csiszolt acél tokkal, addig a másik a márka saját fejlesztésű, csúcstechnológiás Carbotech anyagából készült. Mindkét változatot ugyanaz a Panerai P.900 automata mechanikus óramű hajtja, amely 3 nap járástartalékot kínál. Továbbá Incabloc ütésgátlóval és a márka által védett Safety Lock koronavédelmi eszközzel is fel vannak szerelve.

A GMT Carbotech Navy Seals mindössze 162 példányra limitált, a fókák alapítási évére utalva, és 20.800 dollárért, míg a rozsdamentes acélból készült példány ára 10.100 dollár.


A kollekció harmadik órája a legkülönlegesebb a trióból. A Panerai Submersible Navy SEALs Experience Edition névre keresztelt órát a vásárlók egy speciálisan a Navy Seals által tervezett programmal ismerkedhetnek meg.

A cég szerint az élmény első kézből nyújt tapasztalatot a SEAL kiképzés szigorú fizikai, érzelmi és mentális követelményeiről. A küldetés minden tagja szembesülni fog a személyes korlátaival és túllépi azokat a világ néhány legkitartóbb harcosának irányítása alatt, egy olyan Panerai eszközzel együtt, amelyet úgy alkottak meg, hogy ellenálljon az elképzelhető legnehezebb környezetnek.

Az óra 47 mm-es acél tokja fekete DLC bevonattal rendelkezik. A márka P.9100/R kaliberű ketyeréje hajtja, amely flyback kronográffal van felszerelve. A mindössze 20 darabra limitált óra 57 500 dollárért lehet a tiéd. 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló