Deluxe

Deluxe: Durván egyedi Xbox-ot villantott a Gucci

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.17 | 11:48

Kétségtelen, hogy még a borsos, 10 000 dolláros árcédula ellenére is nehéz dolga lesz a játékrajongóknak világszerte, ha megpróbálják majd megszerezni.

A Gucci luxusmárka nem új a játékok világában, és az Xbox 20. évfordulója alkalmából exkluzív társmárkás kontrollereket, konzolokat és hordtáskákat dobott piacra. A csomagkollekció egy 10 000 dolláros monogramos bőröndöt is tartalmaz, hogy a megszállottságodat a legnagyobb kényelemben és stílusban vihesd magaddal.

Az Xbox és a Gucci összefogott, hogy 100 darab számozott Xbox Series X konzolt dobjon piacra, amelyek mindegyikén a Gucci 30-as évekből származó Rhombi-dizájnja terül szét a matt fekete testen. A csomaghoz két kiegészítő Xbox vezeték nélküli kontroller is jár, amelyeket a Gucci piros és kék csíkjai díszítenek.

Ezek a stílusos kütyük egy még merészebb és fényesebb luxustáskába vannak zárva, amelynek oldalain az XBOX” és a “GOOD GAME” felirat díszeleg.

Kétségtelen, hogy még a borsos, 10 000 dolláros árcédula ellenére is nehéz dolga lesz a játékrajongóknak világszerte, ha megpróbálják majd megszerezni.  A Gucci és az Xbox kollekciója november 17-én jelenik meg, és csak 100 darabra limitált.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló