Életmód

Igazi hős, háromhetes bibliai böjtöt tart Chris Pratt

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.11 | 16:18

A 21 napos, szigorú Dániel-diéta lényege: zöldség, gyümölcs és ima.

Kovásztalan kenyeret, zöldséget és gyümölcsöt vesz csak magához 21 napig Chris Pratt, aki a Bibliából merítette a böjtjéhez az inspirációt.

Űrlord megszemélyesítője Dániel próféta étrendjét alkalmazza magán, mely nem tartalmaz sem húst, sem alkoholt.

A Dániel-diéta

jótékony hatását a rajongók is kipróbálhatják – bátorít a színész, aki az imádság fontosságát is hangsúlyozza.

Sziasztok, itt Chris Pratt. Ez a harmadik napom a Dániel-böjtből, nézzetek rám. Összesen három hétig fogok így imádkozni és diétázni.

jelentkezett be az izzadt arcú sármőr január 9-én. A mintául szolgáló ószövetségi próféta babiloni neveltetése idején mellőzte az állati eredetű ételeket, a kovászt, a sült és főtt menüt, az italok közül pedig csak a vizet vitte be a szervezetébe.

via GIPHY

Mielőtt bárki belevág egy ilyen jellegű életmódváltásba, mindenképpen egyeztessen az orvosával, mert könnyen lehet, hogy az kockázatot is rejthet számára. Pratt azon viccelt, hogy a három hét leteltével akár hallucinációi is lehetnek, ami egyébként pont a következő premierje idejére esik majd.

Februárban érkezik a Lego kaland 2 – ha akkor láttok majd, valószínű már tévképzeteim is lesznek.

Az önfegyelmet kívánó program lényege, hogy közelebb kerülhessenek a böjt gyakorlói Istenhez. Pratt többször említette már keresztény hitét, nemrég az MTV közönségdíjának átvételekor hangsúlyozta annak fontosságát. 19 éves korában tért meg, jelenleg a Hillsong gyülekezetbe jár, ahová kedvesét, Katherine Schwarzeneggert is vitte már. Ezt az egyházat látogatja egyébként Justin Bieber, Selena Gomez és Nick Jonas is, teszi hozzá a Huffington Post.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló