Életmód

7 jel, hogy a csajod nem feltétlenül élvezi veled a szexet

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.24 | 19:10

Sok nő nem akarja megbántani a szerelmét, ezért nem árulja el, ha nem élvezi a szexet. Bizony, ha szerelmes az ember lánya, kicsit necces ilyesmiről beszélni, ezért jobb, ha figyelsz a jelzéseire, és te magad kérdezel rá, hogyan tehetnéd (még) boldogabbá.

  1. Gyakran él kifogásokkal, amiért épp nem tud szexelni.

Azt hinnénk, ez egy elképesztően egyértelmű, beszédes jel, de rengeteg férfinek fel sem tűnik, hogy valami nem oké. Elhiszik, hogy valóban a sok munka, a kettős fronthatás, a PMS vagy a közelgő vizsga miatt nem viszonozza közeledést a nő… elhiszik, mert el akarják hinni, hogy minden rendben van. Ha a probléma többször is előfordul, és az alábbi jelek bármelyikével egészül ki, akkor sajnos úgy néz ki, hogy a kedvesed nem élvezi az együttléteket veled. Ez nem biztos, hogy azt jelenti, hogy mással viszont igen, de mindenképpen érdemes odafigyelni.

  1. Igyekszik gyorsan letudni a szexet.

„Hölgyeim, maradjanak passzívak, gyorsabban szabadulnak” – szól az örök mondás, ami persze tréfa, de azért van benne igazság. Ha a barátnőd rendszeresen elhanyagolja az előjátékot, és a gyors menetekre szorítkozik, akkor talán nem vagy túl jó az ágyban, nem tudod lefoglalni a figyelmét. Igyekezz figyelmesebb lenni, kezdeményezz beszélgetést arról, hogy ki mit szeret az ágyban. Tudod, a jó szex olyan, mint az ínyenc étel: nem csak legyűröd öt perc alatt, hanem hosszasan élvezed, ízleled, majd emésztgeted.

  1. Nem is törődik azzal, hogy van-e orgazmusa.

A szex természetesen nem csak akkor lehet jó, ha orgazmusa is van a nőnek: sokszor az intimitás, a meghittség, a közelség és a közös hullámhossz az, ami feledhetetlenné teszi az együttlétet. Ha azonban a nőd már nem is törődik azzal, hogy a csúcsra jut-e, s a te próbálkozásaidat is elutasítja, akkor biztos lehetsz benne: egyszerűen csak le akarja tudni az aktust, hogy neked jó legyen, de őt magát nem igazán mozgatja meg a dolog.

  1. Teljesen átveszi az irányítást az ágyban.

Nyilván előfordul, hogy a nő a férfi kezét vezeti, vagy éppen egy-két szóval utasítja, hogy mit hogyan csináljon, esetleg ne csináljon szex közben. Ha azonban percenként hangzanak el új utasítások, valami bűzlik Dániában: elképzelhető, hogy egyáltalán nem veszed a lapot, mi esik jól a párodnak?

  1. Nem bújik hozzád a végén.

Ha nem egy vadidegennel tolsz egy gyors, vad menetet, hanem a kedveseddel szeretkezel, teljesen természetes, hogy a végén összebújtok még egy kicsit, hogy a karjaid pihegjen. Ha ez nem történik meg, hanem rögtön kiment a csaj elszívni egy cigit, netán rohant a fürdőszobába… akkor bizony ez valószínűleg csak egy közepes aktus volt a számára.

  1. Többet maszturbál, mint szexel veled.

Természetes, hogy az ember akkor is végez olykor önkielégítést, ha épp boldog párkapcsolatban, házasságban él. Ha viszont a kedvesed gyakrabban maszturbál, minthogy hozzád nyúlna, akkor valami nincs rendben: ő vajon a csúcsra tudja repíteni magát, te meg a közelébe sem tudod vinni az orgazmusnak?

  1. Rendszeresen áradozik arról, hogy a barátai milyen jókat szexelnek.

„Tomi és Zsófi heti négyszer szexelnek, és Zsuzsinak mindig van orgazmusa… van, hogy többször is!” – mondja, s ettől a pillanattól biztos lehetsz abban, hogy nem véletlenül. Nyilván a te figyelmedet próbálja meg felhívni arra, hogy ideje volna összekapni magadat… Ne engedd el a célzásokat a füled mellett, de ne is kapd fel a vizet: inkább kedvesen, de őszintén beszéld meg vele, mi is tenné boldoggá az ágyban…

kép: pexels.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.