Életmód

A prosti-tesztertől a csúszdapark-szakértőig – ezek volnának a világ legjobb állásai? 

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.31 | 11:48

Vannak munkakörök, amelyet csak a kiváltságosak kapnak meg. És akadnak olyanok is, amelyek akár számodra sem lehetetlen célok…

Luxusnyaralás-teszter

Az álomállást Queensland idegenforgalmi hivatala hirdette meg még 2009 januárjában: bárki jelentkezhetett egy legfeljebb egyperces, angol nyelvű videó üzenettel, és a kitöltött jelentkezési lappal.

A győztes pályázó egy gyönyörű trópusi szigeten, az ausztrál Nagy-korallzátonynál kapott szigetfelügyelői státuszt: ez annyit tesz, hogy hat hónapon át bőséges fizetésért (21 millió forintért) egy luxusvillában élhetett a párjával, és nem volt más dolga, minthogy ellenőrizze és tesztelje a luxusszolgáltatásokat, felügyelje a dolgok menetét, továbbá blogot írjon az élményeiről.

A pályázat nyertese a 34 éves Ben Southall lett, aki végig kitűnően szórakozott az álommelóval járó feladatok teljesítése közben, de persze a veszélyek sem kerülték el: egy alkalommal például kórházba kellett szállítani egy medúzacsípés miatt.

Luxuságy-ellenőr

A 22 éves brit diák, Roisin Madigan szó szerint élete álomállását fogta ki néhány évvel ezelőtt. A feladata ugyanis az lett, hogy egy-egy hónapon át különleges luxuságyakban kellett aludnia a prémium ágyakat gyártó Simon Horn Ltd. megbízásából.

A szundizás mellett különösebben azért nem kellett megerőltetnie magát: csupán néhány kérdőívet töltött ki arról, hogy mennyire elégedett a matracokkal, a dizájnnal és a mérettel, olykor-olykor pedig egy-egy kiállításon szokott ágyakat tesztelni napi nyolc órában, majd blogot ír az élményeiről. Érted, arról, hogy fekszik és alszik… nem rossz meló ez, na.

Csúszdapark-szakértő

A 29 éves Tommy Lynch gyakorlatilag az egész világot bejárta, pályafutása során több mint 50 ezer kilométert tett már meg. A fickó a csúszdákat értékesítő First Choice alkalmazottja, és az a feladata, hogy tesztelje a világ különböző szegleteiben felállított luxuscsúszdákat. Persze nem csak „élvezi ő a strandot, mert ott annyira szép és jó”, hanem a frissen tervezett és megépített játékok veszélyeit is igyekszik kiszűrni, így felelősségteljes meló az övé. Egy átlagos évben Lynch úr olyan helyekre jut el a munkája kapcsán, mint például Mallorca, Törökország, Egyiptom, Ciprus, Algéria, Mexikó, a Dominikai Köztársaság, Japán, Jamaika, Ibiza, Görögország, Málta.

Az egyébként Liverpoolban élő férfi névjegykártyáján az „életmód termékfejlesztési menedzser” kifejezés olvasható, de természetesen mindenki csak úgy utal rá, hogy „a csúszdaparkos mázlista”. Azért persze nem csak a csúszdák taroznak a hatáskörébe, hanem azt is neki kell ellenőriznie, hogy az újonnan épített First Choice rekreációs központok megfelelnek-e az óriáscég minőségi követelményeinek. Tehát Lynchet azért etetik és itatják is, és valószínűleg ütős kis vígjátékot lehetne összerakni arról, hogy miként próbálják világszerte megvesztegetni… 🙂

Hivatásos bordélyházi minőségellenőr

Körülírhatjuk szépen, kimondhatjuk nyíltan, de a chilei Jaime Rascone esetében egyszerűen arról van szó, hogy prostikat próbál ki egy menő bordélyházban. Izgalmasan hangzik, mi? Nos, nézzük, hogyan jutott a pikáns álláshoz Rascone úr.
A kreatív, bohém úriember különféle állásokat vállalt DJ-ként és modellként, amikor is egy pikáns kisfilmet forgattak a részvételével a szexuális forradalomról a Santiago városában székelő Fiorella Companions-nál, ami egy előkelő bordélynak számít. Madam Fiorellának, a bordély vezetőjének megtetszett a fiatalember karakán kiállása, és felkérte őt a különleges feladatra: ő vizsgálja meg a VIP-escortmunkára vágyó fiatal lányokat.

Ezek a csajok egy hosszú interjún esnek át, majd a pszichológiai alkalmasságukat vizsgálják, és persze egy különleges fotózáson is részt kell venniük. Ezután a hat legjobb jelentkező marad csak a körben, akiket egyetlen nap leforgása alatt vág gerincre Jaime Rascon, majd pontról pontra osztályozza a csípőmozgásukat, a nyögéseiket és persze a kommunikációjukat, hiszen jobbára cégvezetők és hírességek veszik igénybe a VIP-szolgáltatást. A prosti-tesztre általában havonta egyszer kerül sor, és évente körülbelül hetven lányt próbál ki munkája keretein belül a potens férfiú.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló