Horoszkóp

Horoszkóp április 13. – Ha megőrizzük a türelmünket, akkor a szép élmények lesznek túlsúlyban!

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.13 | 10:00

A kos élményekre vágyik, az ikrek szétszórt és fáradt.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Nap és a Hold kedvező fényszöge harmonikus napot ígér. Társaságra, élményekre vágysz, és nagyon jól teszed, ha tényleg hallgatva a horoszkóp tanácsára minél változatosabb programot csinálsz magadnak. Egész biztosan jól fogsz szórakozni! Ha pedig szingli vagy, mindeközben a szerelem is rád találhat!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton remek hírekeket kaphatsz, és talán úgy érzed, hogy akár az elmúlt időszak összes nehézsége hamarosan eltűnik az életedből. Ez azért biztosan nincs így, az viszont valószínűnek látszik, hogy egy jóval kellemesebb időszak vár most rád.

Illusztráció: pixabay

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton talán azt érzed, szinte esnek ki a dolgok a kezed közül, szétszórt vagy a fáradtságtól. Ez azt jelzi, hogy ideje üresbe tenni a motort, megérett a helyzet arra, hogy egy kicsit kikapcsolódj, mielőtt teljesen kiégsz és használhatatlan leszel. Tűnj el egy kicsit mindenki elől a mai nap, meglátod, már ez is jót fog tenni!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egész héten tetted a kötelességed. Joggal lehetsz büszke a teljesítményedre, a sikereidre. Most viszont már a kikapcsolódásra fókuszálj, mert a szervezeted ezt várja el tőled. Muszáj neked is töltődnöd, pihenned. Ma élvezd egy picit az édes semmittevést!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha valakit el szeretnél varázsolni, ha valakire hatást szeretnél gyakorolni, akkor a mai nap a legalkalmasabb erre. Kisugárzásod és karizmád ugyanis most nagy hatásfokkal működik és ember legyen a talpán, aki ez alól ki tudja vonni magát. Bárkit meghódíthtasz, csak használd az erődet!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton legyél óvatos egy ismerősöddel. Az illető ugyanis csak arra vár, hogy csapdát állíthasson neked és olyan helyzetbe keverjen, amiben esetleg hibát véthetsz, amit fel lehet használni ellened. Ne add meg neki ezt az örömet!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagyon kedvező napod lesz szombaton. Olyan lehetőségek mutatkoznak most, amik segítenek abban, hogy beteljesítsd egy álmodat, vagy pontot tegyél egy folyamat végére. Szép délutánt és estét ígérnek a csillagok.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Jó napod lesz szombaton, de azért ott van a félreértés lehetősége is, ezért légy óvatos, kinek mit és hogyan fogalmazol. Persze az is igaz, hogy a te esetedben nehéz olyasmit találni, amibe bele lehet kötni, de ne becsüld le az ellenfeledet!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Néha bizony nehéz elviselni a környezetünkben lévő emberek egy részét, különösen akkor, ha még – direkt, vagy véletlenül – kellemetlenséget is okoznak nekünk. Ma különösen nagy türelmet kell gyakorolnod valakivel szemben, mert nagyon feszegeti a határaidat.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton érdekes mód egy olyan helyzetbe kerülhetsz, amit korábban már többször elképzeltél. Azt gondoltad, hogy egy ilyen helyzetben tudod, miként fogsz majd viselkedni. Azonban a sors néha, mint ma is, rácáfol az előzetes elképzelésekre és a dolgok végül a valóságban egészen másképpen alakulnak. De épp ettől izgalmas az élet!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az, ahogyan ma történnek körülötted a dolgok, nem biztos, hogy teljesen az lesz, amire előzően számítottál. Egy váratlan tényező, vagy egy váratlan reakció ugyanis jól megkeverheti a dolgokat és neked hirtelen kell döntened. De te ebben jó vagy!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma türelmetlenné tehet valaki, és ettől megfájdulhat a fejed is.Próbálj minél tudatosabban arra koncentrálni, hogy megőrzöd a nyugalmad, pihensz, kikapcsolódsz. Egyszerűen most erre van szükséged.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló