Horoszkóp

A Bikának meglepő fordulatot, a Skorpiónak sikert hoz a hétfő – napi horoszkóp 2024. április 15.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.15 | 09:05

Hétfőn meglehetősen feszülten indul a hét, és félreértések nehezítik a dolgunkat. Napi horoszkóp következik.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn egy picit szűrd meg a bejövő információkat, és igyekezd azokat keresni, melyek pozitív kicsengésűek, reményt adnak és jobb kedvre derítenek. Ha egy ilyen szűrővel tekintesz a világra, hamar rájössz, hogy az nem is annyira rossz hely, mint amilyenek egyesek mutatni szeretnék neked.Hétfő

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn egy negatív hírről, vagy információról kiderülhet, hogy nem is annyira rossz, mint aminek elsőre látszott. Ellenőrizd a tényeket és ha valóban így van, akkor viszont tedd félre végre az aggályaidat ezzel kapcsolatban.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn valaki olyan igényelheti a segítségedet, aki lelkileg romokban hever és a te tanácsaid a megnyugvást jelentik neki. Keress alkalmat, lehetőséget rá, hogy megtehesd, amit tudsz és szavaiddal, jelenléteddel elindítsd a visszaépülés útján.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn feszült lehetsz, még akkor is, ha nem vagy tisztában ennek az okával. De nem kell hagynod, hogy ebben a hangulatban benne is maradj. Igyekezz tudatosan a pozitív dolgokkal foglalkozni, keresd a jó híreket és tekints a poharadra úgy, mint ami félig tele van.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn valaki gy olyan problémával keres meg, melynek a megoldása nem a te kezedben van. Legyen bármi is az, ne vállalj be olyasmit, melynek a hatása már túlmutat a te képességeiden, lehetőségeiden.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Már egy ideje vársz egy lehetőségre, mely a munkáddal, a karriereddel kapcsolatos és napról napra nő benned a türelmetlenség és a bizonytalanság. Lehet viszont, hogy miközben saját magaddal vagy elfoglalva, történt odakinn egy változás, amely választ ad a kérdésedre.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Hétfőn eléred a célodat, vagy teljesül egy vágyad, de annak is van esélye, hogy benned érik meg a helyzet, hogy megtegyél egy lépést, melyet már jó ideje terveztél. Akárhogy is, végre elkezdenek a dolgok körülötted úgy elrendeződni, ahogy szeretnéd.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma sikerül egy apróbb részeredményt elérned egy ügyben, mellyel ráadásul úgymond a kecske is jóllakhat, meg a káposzta is megmarad. Persze azért így is lesz még miért küzdened, de a bolygók jelzik, hogy sikert érsz el!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ne engedd, hogy a dühöd elragadjon hétfőn egy vita során. Csak akkor tudsz jól érvelni, ha hagysz magadnak időt arra, hogy lehiggadj. Márpedig fontos lenne a győzelem, és nemcsak neked. Azoknak is, akik a te szövetségeseid.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Hétfőn megnő az esélye annak, hogy egy kissé puskaporos lesz a levegő körülötted és ha nem figyelsz oda eléggé, még te is belekeveredhetsz mindebbe. Ma valahogy mindenki egy kicsit türelmetlenebb és agresszívebb, nem lenne jó, ha egyszerre robbanna minden.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A hétfői nap valahogy nem igazán a tiéd. ha egy megbeszélést terveztél mára, de ha úgy érzed, hogy sem lelkileg, sem szellemileg nem tudsz igazán ott lenni, akkor inkább mondd le, és ütemezd át máskorra.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Hétfőn vár egy-két kihívás, amikkel nehéz lesz megküzdeni. Miért ne kérhetnél segítséget? Te már annyiszor álltál mások rendelkezésére, hog yigazán elvárhatsz ennyit viszonzásul. Valószínűleg csak kérned kell!

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.