Ezo

Személyiséged az évszakok tükrében: Fedezd fel a benned rejlő erőt!

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.06 | 12:30

Már őseink is hitték, hogy a születésünk évszaka befolyásolja a személyiségünket. Ismerd meg a négy alapkaraktert és jellemző viselkedésüket.

Fotó: freepik.com

Tavasz (március 21. – június 21.)

Ők a társaság lelke

Energikusak, fiatalosak, spontánok, barátságosak és vidámak. Tele vannak ötletekkel, tervekkel, és imádnak újat alkotni. Optimisták, függetlenek, és vágynak arra, hogy maradandót alkossanak. Impulzívak, dicséretet és elismerést várnak. Nehezen viselik a alárendeltséget.

Érdeklődési körük

Szabadfoglalkozásúak, vállalkozók, médiában, politikában, természettel kapcsolatos területeken (pl. kertépítés, környezetvédelem) dolgoznak.

Szerelem és barátság

Ragaszkodóak a barátaikhoz, a szerelemben csak akkor tartósak az érzelmeik, ha biztosak a partnerükben.

Nyár (június 22. – szeptember 23.)

Ragaszkodóak és hűségesek

Biztonságra vágynak, szeretik a családjukat, segítőkészek, megbízhatóak, melegszívűek, gyerekszeretők. Fontos nekik a pihenés, a stresszt nehezen viselik. A hagyományos értékek hívei, idővel kényelmesednek.

Érdeklődési körük

Turizmussal, gasztronómiával, gazdasággal, iparral foglalkoznak. Színészek, orvosok, könyvelők, tanárok, jogászok is lehetnek.

Szerelem és barátság

Ragaszkodóak, hűségesek, nagyvonalúak, romantikusak, de szeszélyesek is. Igénylik a gyengédséget, mindig lehet rájuk számítani.

Ősz (szeptember 24. – december 21.)

Rejtélyesek és kiszámíthatatlanok

Hangulatuk változó, egyszer szelídek, máskor indulatosak. Lojálisak, intenzíven éreznek, jó megfigyelők, mélyen ismerik az embereket. Jóságukkal és melegségükkel, majd hidegségükkel és távolságtartásukkal lepnek meg másokat.

Érdeklődési körük

Vallás, spiritualitás, más országok művészete és kultúrája iránt érdeklődnek. Elhivatottságot éreznek a hivatásuk iránt. Remek ízlésük van, a divat-, dizájn-, reklámágazatban, rendőrségen, bíróságon dolgoznak.

Szerelem és barátság

Fontos számukra a barátság, válogatósak. Hosszú ideig tart, amíg összekötik az életüket valakivel, akit szenvedélyesen szeretnek.

Tél (december 22. – március 20.)

Gazdag és mély gondolatvilág

Keveset beszélnek, de érzelmi világuk mély és gazdag. Mindent szeretnek végiggondolni, sok időt töltenek egyedül. Olvasnak, filmeket, zenét kedvelnek. Otthonukat menedékhelynek tekintik. Kreatívak, ha motiváltak. Melankóliára hajlamosak.

Érdeklődési körük

Természettudományok, építészet, történelem, írás, pilóta, fényképész, énekes, kabarészínész, ápoló.

Szerelem és barátság

Félénkek, zárkózottak, tartós kapcsolatra vágynak, de több időre van szükségük ahhoz, hogy felvállalják azt.

Melyik évszakban születtél? Milyen jellemzőket fedezel fel magadban az adott leírásból?

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló