Horoszkóp

Az Ikrek tervezze meg a lépéseit, a Mérleg jó tanácsokat ad – Horoszkóp 2024. május 9.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.09 | 09:05

Csütörtökön a Kos jegyében járó Mars nagy lendületet ad, és sikerül beindítani az ügyeinket. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Mars kedvező fényszöge a mai napon is nagy segítségére lesz. Főleg egy olyan helyzetben, ami olyan, mint a gordiuszi csomó, csak átvágni lehet, kibogozni nem. Ma szükség is lesz erre a lendületre, hogy túljusson a nehézségeken.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ma egy esemény, vagy akár egy találkozás új fényben mutathatja meg a dolgokat és még az is lehet, hogy valami, amit eddig fontosnak éreztél, háttérbe kerül. Figyelj a jelekre, fogadd el, amit felkínál számodra a sors!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön nagyon logikusan kell gondolkodnod és mindig figyelemmel kell lenned a pénzügyi körülményekre is. Ma például nagyon okosan kell megtervezned a lépéseidet, mert ha menet közben kiderül, hogy rosszul kalkuláltál, borulhatnak a terveid.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Bár általában jó emberekkel veszed körül magadat, most homokszem kerülhet a gépezetbe, mivel valakivel kapcsolatban alaposan megcsalhat az emberismereted. A csalódáson túl, amit a helyzet okozott, most le kell vonnod a tanulságokat és talán tovább kellene lépned.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Van, hogy egy hasznos ötlet, elképzelés váratlanul, utazás, vagy napi rutin közben érkezik, és alapvető hatással lehet az életünkre. Ma te is számíthatsz ilyen bevillanásokra, úgyhogy legyen a kezed ügyében mindig valami, amivel rögzíteni tudod a gondolataidat.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma valószínűleg úgy alakul, hogy foglalkozni kell az adminisztrációs feladatokkal, hivatalos ügyintézésekkel, bármennyire is nincs kedved hozzá. Ne aggódj, mert ebben is jó vagy, amire ma szükséged is lesz, mivel ezek egy része most túlmutathat önmagán.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön valószínűleg útmutatást kérhet tőled egy számodra fontos ember valamiben, amitől jó kedved lesz és büszkeség tölt el és hasznosnak érezheted magadat. Tegyél meg mindent az érdekében és segítsd, ahol tudod, még akkor is, ha emiatt néhány programodat át is kell szervezni.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön koncentrálj erőteljesen a karrieredre, mivel kedvező fejlemények, vagy hírek várhatóak ezzel kapcsolatban és ezek közül érdemes lenne kiválasztanod azt, amelyikkel érdemes hosszabb távon is foglalkoznod. A belső iránytűd mutatja az utat.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma egy kérdésben te lehetsz a környezeted számára a fő információforrás. Ennek az is oka, hogy bizonyos ma előkerülő ügyben sokkal tájékozottabb vagy az átlagnál. Ügyelj most különösen arra, hogy pontos ismereteket adj át másoknak.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Csütörtökön olyan forrásból érkezhet egy izgalmas és hasznosnak tűnő információ, amit eddig nem ismert, ami arra figyelmezteti, hogy a szokásosnál alaposabban nézzen utána, mit vesz ebből komolyan és mit nem. Legyen ma különösen körültekintő, nem biztos, hogy minden és mindenki az, aminek elsőre tűnik! Jól is teszed, hogy elővigyázatos vagy!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön lehet néhány új fejlemény, ami miatt váratlanul ismét felcsillanhat a remény, hogy egy régi elképzelésedet megvalósíthatod. A Kos Mars ereje sok ügynek ad új lendületet. Érdemes most élni a kínálkozó lehetőséggel.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma valakivel kapcsolatban falba ütközöl, pedig nem várnád ezt tőle. Előbb utóbb ki fog derülni, mi az oka ennek, légy türelemmel. Valószínűleg nem rólad szól ez az egész, sokkal inkább róla…

Forrás


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló