Horoszkóp

A Szűz a megérzéseire figyeljen, a Kos jó hírt kap – horoszkóp 2024. május 14.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.14 | 09:05

Kedden már az Oroszlán jegyében jár a Hold egész nap, ami nagy lendületet ad. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden a Hold már az Oroszlán jegyben van, ami kedvez neked. Könnyebben megy a munka, jobb a hangulatod. Nagyon jó hírt is kaphatsz, ami teljesen bearanyozza a napodat. Délután pedig nagyot lépsz előre egy feladattal, amit már jó ideje csak halogattál.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Kedden valakinek segítened kell abban, hogy egy kicsit összeszedje magát. Lehet, hogy lelkileg megterhelő időszakon megy át. Igyekezz lelket önteni belé, sorold fel az erényeit és nyugtasd meg, sikerrel fog járni. Furcsa módon előfordulhat, hogy közben új felismerésekre jutsz a saját helyzeteddel kapcsolatban.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma nem lesz könnyű semmi olyan dologgal foglalkoznod, amely a betűkkel és a számokkal kapcsolatos. A tanulás, a hivatalos ügyek, a papírmunka, a csupa kínszenvedést jelenthet, így ha meg tudod ezeket úszni, vagy át tudod ütemezni, mindenképpen tedd meg.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vannak napok, amikor te szinte előre megérezzed a körülötted lévők gondolatait, előre tudod, ki hív, ha csörög a telefon és talán még egy-egy eseményt is előre tudsz jelezni. Ma is ilyen erősen megmutatkoznak az efféle képességeid.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden egy friss téma kezdhet el érdekelni és még az is lehet, hogy ez lesz a következő hobbid. Mélyedj el benne, nézz utána a fellelhető információknak, és ha teheted, kezdj is bele. Értékes kapcsolatokat is köszönhet majd ennek az új elfoglaltságnak idővel.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden egy döntés során ne csak a puszta tények alapján ítélj, hanem hallgass a megérzéseidre is. Hiába látszik valami ugyanis rendben lévőnek, ha egyszer ott motoszkál benned az érzés, hogy valami nem stimmel. Nézz utána alaposan!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden előfordulhat, hogy valakivel, aki közel áll hozzád egy kissé feszültté válik a helyzet, amit talán egy félreérthető helyzet okoz. Bár biztosan felzaklat téged is az ügy, azért érdemes mérlegelni azt is, hogy mi mennyire fontos.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mindenkit megvisel, ha úgy érzi, hogy hiába igyekszik, nincs elég visszajelzés. Mindenkinek fontos ugyanis az elismerés, és mindenkinek jól esik a dicséret. Ma meglepődhetsz, mert olyan helyről, olyan személytől érkeznek végül a kedves szavak, akitől nem is vártad!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma egy váratlan látogató érkezhet, de az is elképzelhető, hogy véletlenül összefutsz egy régi ismerőssel. Az öröm mellett jó híreket és érdekes információkat is hallhatsz tőle és nem lehetetlen, hogy ezt a találkozást még egy sor későbbi követi majd.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden bármilyen híresztelést is hallasz, légy vele nagyon kritikus. Soha ne feledkezz meg arról, hogy minden történetnek több olvasata is van és mindenki mást emel ki belőle önmaga számára… Ráadásul mindent lehet jóindulatúan és rossz indulattal is kezelni.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Sikeres napod lesz, és valamiről kiderül, hogy mindvégig neked volt igazad. Lehetsz azonban bármilyen büszke az eredményeidre, nem biztos, hogy ezeknek mindenki egyformán fog örülni a környezetedben. Számolj vele, hogy vannak irigyeid.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden egy fordulat állhat be a környezetedben és megváltozhatnak a feltételek, a körülötted lévők hozzáállása bizonyos dolgokhoz. Ne az első bizonytalan érzéseidre hagyatkozz, várd meg, amíg leülepedik benned is a dolog.

Forrás


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló