Külföld

Légy résen, ha a Primarkból vásárolsz ruhát

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.20 | 13:32

A népszerű szupermarketlánc leendő vásárlóit szerette volna figyelmeztetni Caitlin, az üzletlánc egy korábbi dolgozója.

Május 28-án nyitotta meg kapuit a budapesti Arena Mall bevásárlóközpontban az első magyarországi Primark. A vállalat itt nem áll meg, 2024 végéig új üzleteket tervez nyitni hazánkban, valamint Temesváron, Bydgoszczban és Prágában is.

Primark üzlet

A Primark nem áll meg a terjeszkedésben; céljuk, hogy 2026 végéig további 90 boltot nyissanak meg, ezzel 530-ra növelve a jelenlegi 440 üzletüket világszerte. A budapesti üzlet megnyitása jelentős mérföldkő a cég számára, hiszen ezáltal már tizenhét országban van jelen, és ez az elkötelezettségük jele a közép-kelet-európai piacok felé, ahol további növekedési lehetőségeket keresnek.

A népszerű szupermarketlánc leendő vásárlóit szerette volna figyelmeztetni Caitlin, az üzletlánc egy korábbi dolgozója, aki a The Scottish Sunnak mesélt arról, hogy mi folyik a színfalak mögött.

Az egykori alkalmazott többek között arról beszélt, hogy a Primarkban nagyon ritkán dobnak ki ruhát.

“Hacsak nem súlyosan sérült vagy szennyezett, egyszerűen visszateszik a polcra”

– rántotta le a leplet egykori munkaadójáról.

Az üzletlánc volt munkatársa arról is beszélt, hogy az sem gond, ha a ruhaneműket a vásárlók összekenték alapozóval, rúzzsal, vagy egyebekkel. Ilyenkor is visszateszik a termékeket, az meg végképp nem lehet akadály, hogy izzadt, büdös emberek is felpróbálták a ruhákat.

Érdemes tehát vásárlás után kimosni a Primarkban vásárolt ruhaneműket, mert – a volt alkalmazott szerint – egy-egy ruhadarabot átlagosan öten próbálnak fel, mire valaki meg is veszi.

Caitlin arról is beszélt a lapnak, hogy a kasszánál elintézhető némi kedvezmény, ha valaki úgy gondolja, a megvásárolni kívánt terméke értékcsökkent.

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló