Életmód

Nem vagy kőgazdag, nincsenek milliárdjaid? Sebaj, egy orosz cég megteremti neked az illúzióját

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.22 | 18:17

A Private Jet Studio nevű moszkvai cég arra építi szolgáltatása koncepcióját, hogy mindenki szeretne milliomos sztár lenni.

A cégnek van egy repülőgépe, ami egy Moszkva melletti repülőtéren dekkol. Hogy képes-e a levegőbe is emelkedni, azt nem tudjuk, elsősorban fotózáshoz használják a gépet. Aki nem gazdag, de szeretne az lenni, vagy csak szeretné átérezni, milyen érzése lehet, rájuk épít a vállalkozás. Egy amolyan magángépes fotósorozat készül mindazokról, akik kifizetik érte a 244 dolláros díjat, ami emelkedhet, ha még fotóst is kér az ember, akkor további 191 dollár lesz. A magánrepülő az új limuzin.

Доброе утро – это когда так. Fly with us ✈️?

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Очаровательная Кристина @kristina.dari улетает в мир грёз и волшебных снов на нашем самолёте?Если Вы ещё не летали с нами, приглашаем на борт нашего самолёта, бронирование по телефону: 8-495-724-32-66☎️ Фотограф: @yuriisergeev Съёмка для @CashmereandSilk #фотографмосква #фотосессия #фотосъемкамосква #фото #фотостудиямосква#фотостудия##фотосъемкамероприятий #фотосвадьба#свадьба #свадебныефото #реклама#бизнес#частнаяавиация#самолет#полет#путешествия#мода#стиль#красота#девочкитакиедевочки#тренды2017#style#instafoto #foto#trend#sunset#lifestyle#lifestyleblogger

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

ПРОВОДИМ ФОТОСЕССИИ НА БОРТУ ЧАСТНОГО САМОЛЁТА

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Фотосессии в салоне частного самолёта в центре Москвы!

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló