Életmód

Megdöbbentő fogyással változtatta meg életét másfél év alatt ez a bátor lány

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.11 | 18:43

Rengetegen teszünk újévi fogadalmat, de valljuk be: csak nagyon ritkán vesszük komolyan őket. Lexi Reed viszont keményen belehúzott, mert ő is belátta, hogy így nem élhet tovább. Az Indiana állambeli Terre Haute-ban élő nő 2016-ban még 220 kilót nyomott, ma már azonban rá sem lehet ismerni.

Lexi és férje, Danny mindketten túlsúllyal küzdöttek életük nagy részében, de Lexi extrém elhízása már komoly egészségügyi problémákat is kezdett okozni. A lány közel kétszer annyit nyomott, mint a párja, de másfél év leforgása alatt ketten együtt több mint 180 kilótól szabadultak meg. A szigorú diéta és a kemény edzés meghozta a gyümölcsét, 18 hónap küzdelem árán, személyi edző segítsége és plastikai sebész nélkül küzdötték le magukról a felszedett kilókat.

Szülők akartunk lenni és hosszú évekig együtt élni

– mesélte Lexi.

Nem telt el nap mozgás nélkül, egészséges táplálkozásra tértek és megfogadták egymásnak, hogy kitartanak. Mikor 2015-ben összeházasodtak, naponta jellemzően 8000 kalóriát ettek meg közösen, de az újévi fogadalom során azt is megígérték, hogy leszoknak a gyorskajákról, elkezdenek otthon főzni és naponta eljárnak az edzőterembe.

Az előtte-utána fotók ezer szónál is többet beszélnek:

A párjával együtt csinálta végig a nehéz utat, hihetetlen, hogy ugyanazt a két embert látjuk a képeken:

Lexi ma már magabiztos, egészséges és vonzó nő:

Fotó: Instagram / fatgirlfedup


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló