Divat

Harry Styles gyöngy fülbevalóval, vagy Jared Leto műfejjel a menőbb?

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.07 | 14:48

Ez a camp, a mesterkéltségről szóló 2019-es MET gála újradefiniálta a férfistílust is. A Gucci-s pasik elcsavarták a celebnők fejét, kezdve a Kardashian-Jenner-klánnal!

A 2019-es MET gála legizgalmasabb női és queer ruháira, sőt, jelmezeire már kitértünk, ám érdemes a nagy női rajongótáborral rendelkező, sármos férfi vendégek outfitjére is vetni pár pillantást.

A 25 éves Harry Stylest idén az a megtiszteltetés érte, hogy házigazdai tisztet is vállalhatott. A One Direction egykori tagja nem a mellbevágó feltűnősködésre húzott rá, ám ha jobban szemügyre vesszük, azért van mit mazsolázni rajta is.  A brit énekes egy áttetsző, tetoválásait sejtető, csipkés-zsabós selyemfelsőt húzott, fülébe pedig egy méretes igazgyöngyöt tett, még szép, hogy aszimmetrikusan. Egy méhecskét formázott a páratlan ékszer aranyból készült felső része, mely rovar gyémánt szárnyakat kapott.

Magassarkú lakkcipő emelte még a szett nívóját, mely összeállítás mögött a Gucci kreatívja, Alessandro Michele sejlik fel, akivel Styles együtt érkezett a vörös szönyegre. Ám Harry Lambert is hozzátett a stílushoz: a H és S betűket formázó, hatalmas aranygyűrűk például a stylistnak köszönhetőek.

Az este folyamán az ifjú Harry át is öltözött: egy hófehér inghez hatalmas vörös csokornyakkendőt kanyarított. Fülébe pedig fekete-arany kereszt került, említi meg a Daily Mail.

Eközben a színpadiasságra könnyen kapható Jared Leto is befutott, aki tavalyi – szintén Gucci-s – választásával idén is megállta volna a helyét.

 

View this post on Instagram

 

@alessandro_michele & @lanadelrey #GucciGang #TBT #MetGala

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Ám 2019-es, kifejező megjelenését nem mondhatjuk túl eredetinek, a Gucci hasonló akciója után. Saját fejének élethű műanyag mását shakespeare-i mozdulattal emelve lépett a New York-i vörös szőnyegre a 47 éves színész-zenész. A bizarr levágott fejes vonulást az olasz divatház lépte meg tavaly februárban, akik felé egyfajta főhajtásnak is tekinthető ez a gesztus. Főleg, hogy a luxusmárka idén támogatólag beállt a rendezvény mögé is.

 

View this post on Instagram

 

my day needs to get better so can i please see him with ezra or cody , please , do it for the culture

A post shared by @ f4therharry on

Az Oscar-díjas művész gyémántokkal hintett, hosszú vörös ruhát öltött, és mindenki el akarta csavarni a plusz fejét, Kendall Jennertől Salma Hayeken át Katy Perry-ig.

Tavaly a gála 13 millió dollárt jövedelmezett, a Ladbible szerint a 2019-es is hasonlóan fog teljesíteni.

És, mondanunk sem kell: a celebkirálynők mindig megszerzik, amit akarnak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elle Taiwan (@elletaiwan) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.