Divat

Serena Williams dobta a szoknyát, nagyon menő kezeslábasban versenyzik ezentúl

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.30 | 18:03

A szoros, testhezálló fekete ruhában úgy néz ki, mint egy szuperhős, de nem a divat miatt, hanem egészségügyi okokból hordja.

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,

Serena és nővére Venus korábban is előszeretettel választottak a szürke átlagtól eltérő, merészebb, meghökkentőbb teniszruhákat (Venus Williams piros szegélyekkel ellátott „csipkéskombiné”-teniszruhája valószínűleg mindenkinek beleégett a retinájába), de mind közül a most visszatérő fiatalabb Williams lány kezeslábasa az egyik legcoolabb: ő is azzal viccelt, hogy a Nike által készített, testhez tapadó, fekete, piros övvel ellátott lycra kezeslábasban simán elmehetne az egyik szereplőnek a Fekete Párducba.

Harper’s Bazaar UK (@bazaaruk) által megosztott bejegyzés,

Az igazság viszont az, hogy talán a kinézetnek volt a legkevesebb szerepe az új ruha megalkotásában. Serena jó ideje küzd vérrögökkel, többször alakult már ki ilyen a lábában, vagy éppen a tüdejében, ez a probléma pedig a 2017-es szülésénél is gondot okozott. A vérrögök ellen véralvadásgátló szert kapott, a császármetszésének a sebe sem gyógyult meg rendesen, újra is kellett műteni. A macskanőruha funkcionálisan is hasznos neki, ugyanis javítja a keringését a lábában, azon túl, hogy tényleg nagyon vagányan néz ki benne. Fürdőruciban pedig hamarosan a Harper’s Bazaarban láthatjuk.

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló