Divat

Tényleg rád szabták a híres márkák kínálta stílust?

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.17 | 16:18

Michael Kors, Tommy Hilfiger - a felsorolást napestig folytathatnánk, ha az a kérdés, hogy melyek az aktuálisan nagymenő márkák. De vajon miért érdemes rájuk szavaznod, mit kínálnak neked túl persze az egyediségen, trendiségen?

Tömegcikkek helyett jöjjenek a különlegességek!

Mi az, ami extra kiábrándító a tömegtermékekben? Hogy minden második ember lábán, vállán vagy táskájában ugyanazokat a stílusjegyeket látod viszont. Ez bizony sablonossá, sőt unalmassá teszi őket, még akkor is, ha mondjuk alapesetben tetszetősek.

Mondhatnád erre, hogy a Michael Kors kollekciók is ezer közül felismerhetőek, na de nem azért, mert mindenki a modelleket hordja. Hanem azért, mert a márka fémjelezte minőséghez teljesen egyedi, nem egyszer extrém megjelenés társul. S ez nem a “mindenki” meg a “bárki” választása. De a tiéd bármikor lehet!

Papucs, szandál vagy sportcipő? Mindegy, hogy melyik kialakításra voksolsz, a gyártó háza táján fixen jó helyen jársz. Mert bár hétköznapi lábbelikről beszélünk, amik használatukat tekintve tényleg nem extrák. De, ha megnézed jobban őket, ha elmerülsz a stílusjegyeikben, akkor azonnal szembesülhetsz a vonzerejük esszenciájával. Az egyediségükkel. Ami csak és kizárólag egyéniségeknek szól.

Ha pedig már kiválasztottad a lábadra illő modellt, akkor jöhetnek a kiegészítők. Nyilvánvaló ugyanis, hogy a márka által megtestesített vagányságnak érdemes megadni a módját. Többek között úgy, hogy a táskádat, sőt a tárcádat, irattartódat is a cipődhöz igazítod.

Mitől olyan különleges, amit Michael Kors kínál?

Ezer meg egy extra divattervező dolgozik a világban, a világon. Akkor most mi ez a nagy felhajtás Kors esetében?

A helyzet az, hogy a nem mindennapi ötletek atyja egyszerűen eléri a vásárlók szívét. Olyan vegytiszta exkluzivitást nyújt a termékeiben, ami példa nélküli. Bár az egyes modellek gyakran meghökkentőek, ez a megdöbbenés abszolút pozitív. S itt a lényeg. Hogy a különlegesség “fűszere” nincsen túltolva a termékpaletta tagjaiban. Ugyanakkor annyira pont “érzékelhető”, amennyire még nem fekszi meg a gyomrot.

Amikor Michael Kors arról nyilatkozott, hogy mi volt a célja a márka megalapításával és a kollekciók megálmodásával, akkor azt hangsúlyozta, nem szó szerinti idézéssel, hogy az egyediség támogatása. A szokványostól, köznapitól eltérni úgy, hogy az, bárki számára elérhető maradjon.

Amúgy Tommy Hilfiger is ezért annyira híres. Hiszen nem akármilyen minőséget képvisel, immár hosszú esztendők sora óta. S igaz divatdiktátorokról beszélünk, de a kelmék, függetlenül attól, hogy lábbeliről, táskáról vagy mondjuk bankkártyatartóról beszélünk, nem mennek ki a divatból. Többek között azért, mert ők diktálják a trendet. A hatásuk, a lenyomatuk bátran nevezhető örökösnek, mert nem holmi futó ábrándról, vagy lelkesedésről tesznek tanúbizonyságot a rajongók. A rajongók, akiknek a számát milliókban mérik.

Milyen is az a Michael Kors életérzés?

Páratlan és szavakkal nehezen körülírható. Ha rápillantasz a kínálatra és azt érzed, hogy “ez az”. Akkor már sejted. Sejted a titkot. Ami azonnal kibontakozhat, amint lábaidat körbeöleli a kényeztető minőség. Mert esztétikusság meg extra divatosság ide, nem mindennapi különlegesség oda, a márka termékei nem ismernek tréfát a prémium anyagok használatában, az aprólékos kivitelben, és a tartós, stramm ellenállóságban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.