Divat

Ingek kontra pólók – melyik a tökéletes választás hétköznapi öltözékedhez?

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.30 | 09:04

A hétköznapokra általában sok férfi azonnal a pólót választaná, pedig bizonyos esetekben igenis megéri megpróbálkozni az ingekkel is. Sok tévhit kering ugyanis a hétköznapra viselhető ingekről, amiket az alábbi bejegyzés segít eloszlatni. Mikor érdemes tehát pólót és mikor inkább inget választanunk? (x)

Miért érdemes inget viselnünk néha?

Az inget sokan vagy kedvelik, vagy nem. Pedig a mai ingeket igazán lehet szeretni, hiszen nagyon is komfortosak. Egy ing pedig azért is jó választás az olyan eseményekre, ahol ez lehetséges, mert sokkal férfiasabb hatást kelt, mint egy sima póló. Az ingben sokkal komolyabban veszik az embert, hiszen a pólót alapvetően a kamaszokkal azonosítják tudat alatt sokan. Az ing tehát egyfajta plusztartást kölcsönöz a viselőjének. Nem véletlen, hogy az üzleti tárgyalásokhoz és munkához hagyományosan szinte mindig inget viselnek, még akkor is, ha egyébként csak egy szimpla farmert hordanak hozzá. Ingekből manapság pedig igen sokféle van, legalább annyi, mint a pólókból. Tehát ha igazán férfias és felnőttes megjelenést szeretnénk egy olyan eseményen, ahol az ing nem zavaró, viseljünk inget.

ing

Baráti találkozó a városban? Ing vagy póló legyen?

Kétségtelen, hogy a póló mindig egy kényelmesebb megoldást jelentett az öltözködéshez. Sok férfi azért választja, mert nem gyűrődik, egyszerűbb felvenni és sokkal kényelmesebb. Pedig a mai ingek között sok olyan hétköznapra való akad, ami szintén rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. Például a Tommy Hilfiger ingek az answear.hu kínálatában sok olyan modellt tartalmaznak, amelyek minőségi megjelenést adnak egy sörözőben is. Márpedig ha szeretnénk igényesen megjelenni, akkor mindenképp az ing mellett tegyük le a voksunkat. Ez akkor is működik, ha például egy slim fit pólót viselünk ing alá, és utóbbit kigombolva hordjuk. Az ing tehát mindig ad egyfajta plusz eleganciát számunkra. Ezen kívül például randira is inkább inget válasszunk, sokkal férfiasabb, sikkesebb lesz a megjelenésünk, még akkor is, ha farmerban és egy sneakerben indulunk el a találkára.

póló

Milyen esetekben maradjunk inkább a pólónál?

A póló viselése természetesen sok alkalomra jó lehet. Alapvetően többféle pólótípus létezik, olyan is, ami zakóhoz kifejezetten jól mutat. Az átlagosan, önmagában viselhető pólókat is tudjuk elegánsan viselni, főleg az olyan márkák pólóit, amelyek kifejezetten az elegáns fazonra összpontosítanak benne. Viszont a klasszikus, mintás T-shirt fazont már kevésbé tudjuk félelegáns megjelenéshez igazítani. Az ilyen pólókat a hétköznapokon kívül jól hordhatjuk kiránduláshoz, edzéshez, és persze kerti partihoz, szalonnasütéshez, barkácsoláshoz és otthoni pihenéshez is. Edzéshez választhatunk sport pólót például a Champion kínálatából. Minden más esetben pedig a https://answear.hu/h/ferfi-mintas-polok linkre kattintva nézhetünk magunknak izgalmas mintájú pólókat minőségi márkáktól. Ezekben az esetekben tehát inkább a póló mellett döntsünk az ing helyett. Minden más olyan esetben, ahol a félelegáns megjelenést alkalmazhatjuk, válasszunk inkább egy csinos férfi inget. Meglátjuk majd, hogy sokkal stílusosabban fogunk festeni, és még a hangulatunk is jobb lesz ettől.

Partner tartalom (x)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló