Divat

Serena Williams tényleg szuperhős, csak egy kicsit másképp

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.27 | 15:38

A French Openen látható szettnek megvan azért a maga hős-faktora.

Korunk egyik leghíresebb sportolója, Serena Williams csattanós választ adott a megkeresésekre, mi is volt ez szuperhősös cucc rajta a májusi French Openen. Ez a személyre szabott, testhezálló Nike kezeslábas kiverte a biztosítékot a Francia Teniszszövetségnél, akik emiatt új szabályozást is bevezettek, a játékosok öltözékére vonatkozóan.

Pedig a szülés után először pályára álló Williams egyáltalán nem öncélúan, a dögös megjelenés miatt készíttette magának ezt a mezt, melyet a rajongók

Szuperhős jelmez

néven emlegetnek azóta is. Az igazi indok az, hogy a vérrögösödést szerette volna a sportoló ezáltal elkerülni. A várandóssága alatt ugyanis ennek a veszélynek volt kitéve.

“QUEEN” @off____white

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

A szövetséget sajnos nem hatja meg ez a magyarázat: 2019-ben valami hagyományosabb szerelésben vehet csak részt a teniszsztár a rangadón. Mikor egy sajtótájékoztatón a ruházati szigorításról kérdezték, frappánsan válaszolt:

Pont divat-ügyben nem lehetsz visszaeső bűnös!

Az idomai mellett az esze is a helyén van az Alexis Olympia nevű, egyéves kislány anyukájának – vélhetően jövőre is valami olyanban fog megjelenni, ami az egészségét védi, és még jól is fog kinézni benne. Meg kell, hogy találja a módját annak, hogy a rögképződést kivédje.

Hogy az elnök emiatt speciel pikkelne rá, azt cáfolja:

Nagyon jó a kapcsolatunk, aggodalomra semmi ok, minden rendben van.

A Nike is bevédte a támadásoknak kitett latex-cuccot:

Elvehetik tőle a szuperhős ruhát, de a szupererő így is megmarad.

You can take the superhero out of her costume, but you can never take away her superpowers. #justdoit pic.twitter.com/dDB6D9nzaD

Még Billie Jean King is a kollegina védelmére kelt: a teniszlegenda szerint ideje volna leállni a női testek hatósági korlátozásával.

Ha egy ekkora tehetség munkaruháját nem tiszteljük, akkor őt magát sem ismerjük el.

summázza a hölgy. Nem semmi a Glamour szerint sem, ahogyan a szupersztár fogadja a magas labdákat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló