Divat

Felvennéd Meghan Markle-t stílusát? Jegygyűrű vagy kiskosztüm, akár halloweenre is?

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.25 | 16:18

Mindenszentekkor tetőtől-talpig Sussex hercegnőjét másolnád?

A Royal Collection piacra dobja Meghan Markle jegygyűrűjének hiteles másolatát, így nem szükséges arra várnod, hogy végre megérkezzen egy (hirtelen)szőke herceg a fehér lovon. Elég annyi is, ha potom 40 dollár a rendelkezésedre áll, és máris egy királyi stílusú ékszerrel gazdagodhatsz. Annak a ragyogó, három köves gyémántgyűrűnek az elérhető változatát kínálja a Buckingham Palota megvételre, mellyel 2017-ben Harry herceg eljegyezte az amerikai színésznőt.

A kövek a megszólalásig hasonlóak, viszont nem sárga színű arany a foglalatuk, pedig az a nemesfém Meghan kedvence. Az eredeti ékszer a brit Cleave an Company munkája, akik a Királynőnek is beszállítanak. A kisebb gyémántok még Diana hercegnő kollekciójából valók, a fő kő pedig Botswanából származik, emlékeztet a People.

Aki viszont kevésbé tisztelettudóan eredne Sussex hercegnőjének nyomába, arra is van egy tippünk: a máris legendásan elegáns Markle stílusa akár még halloweenre is beválhat.

A Modern Family sztárja máris megadta a kezdő lökést a beöltözős őszi szezonra: Cameron Tucker olyat villantott, hogy leesett a sorozat rajongóinak álla. A 47 éves Eric Allen Stonestreet formálja meg a karaktert, aki egy kiszivárgott képen Meghan bézs-színű összeállítását idézi meg.

A júniusi Trooping the Colour parádén libbent be Harry herceg neje ebben a Carolina Herrera-kosztümben, mely asszimetrikusságával mindenszentekkor sem egy megvetendő szett. Még az ex-színésznő védjegyszerű csukló-kulcsolását is elleste a kolléga. Az október végén adásba kerülő részt most forgatják Los Angelesben, teszi hozzá a Today.

 

View this post on Instagram

 

It’s time to gather the family and celebrate the return of #ModernFamily Wednesday at 8|7c on ABC!

A post shared by Modern Family (@abcmodernfam) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.