Divat

Kíváncsi vagy, mire edz Adriana Lima? Megmutatjuk!

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.12 | 11:05

A 35 éves brazil szupermodell idén is Victoria's Secret angyal lesz, úgyhogy elképzelhetetlenül durva diétát és edzést nyom. Te is követheted konditermi playlistjét, ha egy kis inspirációra vágysz.

@danieletoretto making it rain ☔️ , while coach @dino5thstgym is on the road .????????

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

Adriana Lima ezerrel készül a december 5-i Victoria’s Secret fashion show-ra, amely mind szórakoztatóipari-, mind divatszempontból az év egyik leginkább körülrajongott eseménye. Városi legendák vannak arról, hogy az itt kifutóra lépő, alapjáraton is nagyon karcsú, sportos és irigyelt modelleknek milyen durva diétát és edzéstervet kell tartani legalább fél éven keresztül, hogy megfelelőek legyenek (ööö, ja) a Victoria’s Secret kifutójára. Adriana Lima sem tehet másként, napjai nagy részét edzéssel tölti. A Victoria Sport pedig volt olyan kedves, és nyilvánossá tette modelljeinek edzős plaslitjét a Spoytify-on, hátha mi is kedvet kapunk tőlük egy kis edzésre.

Íme Adrianáé!


Az idei Victoria’s Secret show egyébként Párizsban lesz, és Marie Antoinette világába csöppennek majd a modellek. A bemutató alatt fellép majd Lady Gaga, Bruno Mars és The Weekend is.

 

És bónusznak Adriana Lima három éve ugyanezen a shown.

2013 Victoria's Secret Fashion Show - Show
Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.