Divat

Nevetségesen drága lesz a Nike új önbekötős cipője

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.15 | 14:17

December 1-én jelenik meg a Nike új önbekötős cipője, a HyperAdapt. Elég húzós áron. És még csak nem is úgy néz majd ki, mint a Vissza a jövőbe 2-ben. De akkor mi kerül majd rajta 720 dollárba?

Bár arról egyelőre nincsenek hírek, hogy nálunk is kapható lesz-e majd, de azért átváltjuk: 720 dollárért, vagyis több mint 200000 ezer forintért lehet majd hozzájutni a HyperAdapthoz, a Nike önbekötős cipőjéhez. Ez az:

A Vissza a jövő 2. óta van óriási kultusza az önbekötős cipőnek, a filmben szereplő modellnek nemrég tényleg megcsinálták a pontos mását (Nike Mag), amiből aztán kisorsoltak 89 darabot. 10 dolláros sorsjegyekkel lehetett részt venni, a befolyt összeg pedig jótékony célra ment. Most viszont megjelenik egy másik önbekötős cipő, ami nem úgy néz ki, mint a filmben, és még iszonyú drága is lesz. Nem értjük, mert ez az egész dolog maximum a rajongóknak ér valamit. Ki fizetne 200 ezret egy közepesen jól kinéző csukáért csak azért, mert beköti saját magát gombnyomásra? ez körülbelül a duplája annak az árnak, mint amennyibe a legdrágább focicipő kerül most a cég webshopjában.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló